Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Λάκη-Alpha; Τι λένε οι κύκλοι του καναλιού;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο και όχι μόνο και θέλει τις σχέσεις του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά και του Λάκη Λαζόπουλου να περνούν μεγάλη κρίση.

Κρίση η οποία λέει εντάθηκε απίστευτα, μετά και την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ο δαιμόνιος Λάκης στο site που διατηρεί, και η ανάρτηση αυτή αφορούσε στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, με την οποία ο οικοδεσπότης του “Αλ Τσαντίρι” δεν διαφώνησε.

Ετσι, σήμερα άρχισε να κυκλοφορεί με ταχύτητα φωτός η πληροφορία που θέλει να έχουν πέσει οι τίτλοι του τέλους στη συνεργασία του Λάκη Λαζόπουλου με το κανάλι της Κάντζας.

Μία είδηση η οποία ,όμως, διαψεύδεται κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους από τους κύκλους του καναλιού. Με όσους κατάφερα να επικοινωνήσω μου δήλωσαν πως πρόκειται για είδηση-ράδιο αρβύλα και δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Λάκη από τον Alpha. Μάλιστα, συγκεκριμένα μου ανέφεραν:

“…Δεν καταλαβαίνουμε κάθε τρεις και λίγο πως κυκλοφορούν όλα αυτά. Λόγω των ημερών που διανύουμε, βλέπουν το φως της δημοσιότητας απίστευτα πράγματα. Πρόκειται για σενάρια και τίποτα περισσότερο. Ο Λάκης Λαζόπουλος εξακολουθεί να ανήκει κανονικότατα στο δυναμικό του Alpha. Από την άλλη μεριά βέβαια, καταλαβαίνουμε πως παντώς τύπου σενάρια αποχώρησης, διαζύγιου, καταστροφής, πωλούν σαν τρελά κυρίως αυτή την εποχή”!

Οι κύκλοι του Alpha ,λοιπόν, διαψεύδουν όσο πιο δυνατά μπορούν την κρίση στις σχέσεις Λάκη-Προέδρου και εγώ τι να πω; Μήπως όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος;

Σίγουρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι αυτός που ξέρει καλύτερα το τι γίνεται και το κυριότερο το τι πρόκειται να συμβεί στον Alpha από τον Δεκέμβρη και μετά. Από το Δεκέμβρη και μετά που αναμένεται τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν να βρεθούν στο σημείο μηδέν.

Αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του Alpha απουσιάζει στην Αμερική και όλες οι απαντήσεις αναμένεται να δωθούν μετά από περίπου δέκα ημέρες που θα έχει επιστρέψει και πάλι στη χώρα μας.

Για να δούμε…

Read More

And More