Το 2017 δίνει για τα καλά το… φιλί της ζωής στην ελληνική μυθοπλασία! Αυτές είναι οι σειρές που έρχονται προσεχώς…

Τι κι αν ο Γενάρης μόλις μπήκε; Τι κι αν ουσιαστικά βρισκόμαστε στη καρδιά του χειμώνα; Στην ελληνική τηλεόραση ξημερώνει όπου να ΄ναι μία… ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη μέρα!

Βλέπετε, η εποχή των… παγετώνων που ζήσαμε στην έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, – λόγω της απίστευτης αστάθειας που υπήρξε στο τηλεοπτικό τοπίο -, φαίνεται πως τελείωσε και σιγά-σιγά τα κανάλια τολμούν να ξανά γεννηθούν, στήνοντας φρέσκα προγράμματα. Προγράμματα στα οποία κυριαρχεί η ελληνική μυθοπλασία.
Ξεκινώντας από τον Alpha, στον Alpha επιμένουν να ψηφίζουν δαγκωτό «ελληνική μυθοπλασία»,μιας και η τηλεόραση αγαπά την μυθοπλασία και η μυθοπλασία αγαπά την τηλεόραση. Έτσι και το 2017 η ελληνική μυθοπλασία θα κρατά την μερίδα του λέοντος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού.

Με άλλα λόγια στο κανάλι της Κάντζας θα δούμε τη σειρά εποχής «Παραμύθι ν’ αρχινίσει», που γυρίζεται στην Κύπρο, μέσα σε μεσαιωνικά κάστρα. Ο Νίκος Κουρής θα γίνει ο ιππότης που θα κλέψει την καρδιά της όμορφης πριγκίπισσας, της Κατερίνας Παπουτσάκη και θα σώσει το βασίλειο του πατέρα της (Γιάννης Μποσταντζόγλου) και της αδελφής της (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου). Στο ίδιο κανάλι θα δούμε και το νέο εγχείρημα της Μυρτώς Κοντοβά «Μητέρα μόνη ψάχνει», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.

Κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη ,όμως, θα προβληθεί, – σύμφωνα με πληροφορίες – , και η καινούργια σειρά «Σαν οικογένεια», της Μαρίας Γεωργιάδου, με τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ταμίλα Κουλίεβα, Πασχάλη Τσαρούχα. Το σενάριο αφορά τέσσερα παιδιά μεγαλωμένα σε ορφανοτροφείο, που έχουν πάρει την απόφαση να ζήσουν σαν οικογένεια όταν ενηλικιωθούν.

Ο ΑΝΤ1 από την δική του μεριά, ετοιμάζει την οικογενειακή παραγωγή «La famiglia», με τον Φάνη Μουρατίδη και την Ελένη Ράντου να υποδύονται το ζευγάρι που τρέχει από ψυχολόγους σε συμβούλους γάμου. Ο Κούλλης Νικολάου πάλι, ανέλαβε τη νέα εβδομαδιαία σειρά του σταθμού, με τίτλο «7 λέξεις» και πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ ο Κύπριος παραγωγός μιλά και με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου για άλλη μία καθημερινή δραματική παραγωγή, που θα τιτλοφορείται «Τατουάζ» και στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Εβελίνα Παπούλια.

Στο Star τώρα, θα δούμε το καθημερινό σίριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη «Τhe Music Mall», με πρωταγωνιστές τους Ζέτα Δούκα, Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Κώστα Αποστολάκη, Μέμο Μπεγνή, Βίκυ Κάβουρα, Νίκη Γρανά.

Επίσης, στο ίδιο κανάλι θα φιλοξενηθεί και η κωμική παραγωγή «Η μαμά λείπει σε ταξίδι για δουλειές», με τους Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδα Καλφογιάννη, Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τέλος, στο κανάλι της Κηφισιάς, λέγεται πως θα «ζωντανέψει» και το best seller της Χρυσηίδας Δημουλίδου «Τα δάκρυα του Θεού».

Στο χορό της ελληνικής μυθοπλασίας θα μείνει και ο ΣΚΑΙ, μιας και απ ΄ότι ακούγεται, οι ιθύνοντες του καναλιού μιλούν με τους Χρύσα Ρώπα, Σωτήρη Καλυβάτση και Κώστα Ευρυπιώτη για την καινούργια δουλειά του Δημήτρη Αποστόλου,η οποία και θα προσπαθήσει να φέρει στους δέκτες μας ιστορίες που θα διαδραματίζονται σε μια δικαστική αίθουσα.

Read More

And More