Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.06.2010 | 13:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Το "50-50" ...ξανά χτυπά ;

Το 50-50 ...ξανά χτυπά ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Η ...συμμορία του "50-50" ξανά χτυπά ! Η ...συμμορία του "Νικηφόρου" ,του "Μίμη" και του "Παυλίτου" είναι έτοιμη να αναλάβει και πάλι δράση στους δέκτες μας ! Απίστευτο ; Κι ,όμως, αληθινό ! Η ιδέα που είχε πέσει κάποια στιγμή έτσι απλά πέρσι στο τραπέζι για να υπάρξει δεύτερος κύκλος γυρισμάτων, φαίνεται να παίρνει τώρα σάρκα και οστά !

Ετσι, αυτή την εποχή γίνονται μαραθώνιες συζητήσεις , διαπραγματεύσεις και διαβουλεύσεις τόσο του Mega ,όσο και της εταιρίας παραγωγής "ΑΝΩΣΗ" ,με τους ηθοποιούς , προκειμένου να καταλήξουν στο αν τελικά θα επιστρέψει δριμύτερη η θρυλική σειρά στους δέκτες μας με επεισόδια του ...κουτιού.

Απ ΄ότι μαθαίνουμε, όλοι οι ηθοποιοί αντιμετωπίζουν θετικά ,πολύ θετικά αυτή την πρόταση γι ΄αυτό και οι συζητήσεις τους όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αλλά όσο περνάει ο καιρός ,τόσο και ...φουντώνουν ! Φυσικά ,θετικοί στο να δούμε τις νέες περιπέτειες του "Νικηφόρου" ,του "Παυλίτου" και του "Μίμη" ,είναι και οι σεναριογράφοι. Οι σεναριογράφοι Ρίσβας ,Σακαλή και Σολωμού θέλουν με τρέλα να συνεχιστεί και πάλι το "50-50" και έχουν λέει απίστευτα σχέδια κατά νου για τους ήρωές τους !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα ,οι συζητήσεις πηγαίνουν συνεχώς απο το καλό στο καλύτερο και το μοναδικό ...αγκάθι που υπάρχει και δεν έχουν καταλήξει ακόμα, είναι το ...οικονομικό ! Βλέπετε, το μπάτζετ της συγκεκριμένης δουλειάς ήταν ιδιαίτερα υψηλό, γιατί είχαν και ιδιαίτερα υψηλο κασέ και ηθοποιοί και έτσι κανάλ και συντελεστές προσπαθούν να βρεθεί η ...χρυσή μεν , οικονομική δε τομή !

Καταραμένη κρίση !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10