Το “Dancing” έρχεται, στον ΑΝΤ1 τρέχουν ! Διαβάστε τα πάντα για το σόου…

Μανίκια έχουν σηκώσει στον ΑΝΤ1 και τρέχουν… Βλέπετε, ο Μάρτης που θα βγει στον αέρα το δεύτερο μέρος του “Dancing with the stars” ,έχει αρχίσει να μην φαντάζει και τόσο μακρινός, οπότε όπως σας είπα και πιο πριν, τρέχουμε τώρα τρέχουμε…

Οι συσκέψεις για το πολυσυζητημένο και πολύ αναμενόμενο σόου του καναλιού δίνουν και παίρνουν, ενώ τα ονόματα που παίζει να τους γίνει πρόταση και να μας πουν κι αυτά φέτος… “χορεύετε ;” πέφτουν βροχή ! Μάλιστα, όπως έχει ακουστεί, η εταιρία παραγωγής έχει στα χέρια της μία λίστα με εκατό γνωστές προσωπικότητες απο τον χώρο τόσο της εγχώριας σόου – μπιζ, όσο και της πολιτικής και του αθλητισμού και το… σαφάρι ξεκινά !

Ναι, απο Δευτέρα θα αρχίσουν να γίνονται οι επίσημες προσκλήσεις – συζητήσεις των υποψήφιων προσώπων, προκειμένου να δούμε τελικά για το ποιοι απ ΄όλους αυτούς που έχουν ακουστεί, θα το πει το μεγάλο “ναι” ! Οσο για την εγχώρια σόου-μπιζ που σας ειπα και πιο πριν ; Οι πάντες ή μάλλον σχεδόν οι πάντες ισχυρίζονται ότι έχουν δεχτεί πρόταση ! Ξέρετε, τζερτζελές να γίνεται… Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο εγώ που δεν έχω δεχτεί πρόταση ! Δεν πειράζει ,όμως, ας πάει και το παλιάμπελο !

Ετσι, λοιπόν, μετά τις αρχικές φήμες που είχαν ακουστεί και ήθελαν την Αννα Πρέλεβιτς, την Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, τον Ηλία Ψιννάκη, τον Λάκη Γαβαλά, την Ελεονώρα Μελέτη, την Μπέτυ Μαγγίρα, τον Αντώνη Ρέμο, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Ελένη Πετρουλάκη, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και πολλούς – πολλούς άλλους να έχουν δεχτεί πρόταση για το “Dancing” , τα νέα ονοματα που μας προέκυψαν είναι τα εξής :

Σοφία Αλιμπέρτη, Βίκυ Καγιά, Γιώργος Λαμπαθάκης, Ανδρέας Φουστάνος, Σεράινα, Ολγα Φαρμάκη, Αδωνης Γεωργιάδης, Βάσια Τριφύλλη, Γιώργος Καραμίχος, Νάντια Μπουλέ και Σπύρος Χαριτάτος. Μάλιστα, ο Σπύρος είναι και ο μοναδικός για την ώρα που όντως από Μάρτη θα μας ξεδιπλώσει τις χορευτικές του ικανότητες ,μιας και η συμμετοχή του στο “Dancing” θεωρείται κλεισμένη.

Οπως αποκάλυψε και ο ίδιος προ ημερών, θα το κάνει και για τον φιλανθρωπικό σκοπό που έχει το σόου, αλλά και γιατί έχασε και ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο !

Οσο αφορά τώρα στην κριτική επιτροπή ; Οι Αντεννικοί ισχυρίζονται πως θα είναι ακριβώς η ίδια, δηλαδή , Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Γκαλένα Βελίκοβα, αν και τα περισσότερα μέλη της ,ακόμα δεν έχουν δεχτεί καν την επίσημη πρόταση που πρέπει να τους γίνει από το κανάλι.

Τέλος, διαφοροποιήσεις στο στήσιμο του προγράμματος δεν θα υπάρξουν μιας και το φορμά του εξωτερικού είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν σου αφήνει μεγάλα περιθώρια για πολλές παραλλαγές ,όμως, απ ΄ότι ακούγεται εξετάζεται το ενδεχόμενο τα ζευγάρια να μην είναι φέτος 12, αλλά 15, όσες και οι εβδμάδες που θα κρατήσει και το σόου.

Read More

And More