To “Dancing” πάγωσε τον ανταγωνισμό ; Τι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB ;

Πρεμιέρα ήταν και πέρασε ! Πρεμιέρα ήταν και μάλιστα άκρως επεισοδιακή… Ο λόγος ; Ο λόγος όπως ίσως φαντάζεστε για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του “Dancing on ice”. Το λαμπερό σόου του ΑΝΤ1 σήκωσε αυλαία και έχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν η τηλεοπτική του παρουσία… πάγωσε τον ανταγωνισμό !

Τι κι αν το “Dancing” μεταδόθηκε μετά από περίπου δύο ώρες καθυστέρησης λόγω των σοβαρών πολιτικών εξελίξεων, με αποτέλεσμα να μείνει στον αέρα μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα; Τελικά απ ΄ότι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB – Nielsen οι τηλεθεατές το αντέχουν το… ξενύχτι και παρά το γεγονός πως χθες ήταν Κυριακή και από σήμερα ξεκινά ακόμα μία δύσκολη εβδομάδα, το τίμησαν με την προτίμησή τους !

Αποτέλεσμα; Τα έβαλαν όντως τα… μανταλάκια στα βλέφαρα και έκατσαν να δουν τους εγχώριους σελέμπριτι να προκαλούν την τύχη τους ισορροπώντας πάνω στα παγοπέδιλα. Ετσι, κατά μέσο όρο το σόου του καναλιού του Αμαρουσίου έφτασε το 36,2%, ενώ στα νεανικά κοινά άγγιξε το 39,3% ! Μάλιστα, υπήρξαν και στιγμές που το “Dancing” ξεπέρασε ακόμα και το 45,0% !

Read More

And More