Το “Ouga Challenge”… ξανά χτυπά!

Έφτασε η στιγμή που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περίμενε με τόσο μεγάλη λαχτάρα…’Εφτασε η στιγμή για την οποία ο νεαρός παρουσιαστής αδημονούσε μήνες ολόκληρους… Και αυτή η στιγμή φυσικά δεν είναι άλλη, από την στιγμή που το “Ouga Challenge” θα βρίσκεται και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα.

Το τηλεοπτικό “παιδί” του Δημήτρη με το οποίο ο ίδιος έχει κόλλημα και καλά κάνει, -μιας και πρόκειται για μία τηλεοπτική κίνηση η οποία ήρθε στο δρόμο του και του ταίριαξε “γάντι” -, επιστρέφει στους δέκτες μας. Ναι, το “Ouga” θα κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή μας οθόνη σαν να μην πέρασε μια μέρα, την επόμενη Δευτέρα το βράδυ, στο late night πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Φυσικά, δεν πρόκειται για brand-new κύκλο επεισοδίων, που τόσο επιθυμούσε όλη την σεζόν που μας πέρασε ο Δημήτρης να καταφέρει να γυρίσει, αλλά για επαναλήψεις. Βλέπεις, λατρεμένη δεν άναψε το πράσινο φως για να υπάρξει fresh υλικό από την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει κάτι τέτοιο και αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί να γίνει κάποια στιγμή και κατά την διάρκεια της σεζόν 2017-2018.

Βέβαια, μέσα σε αυτά τα επεισόδια που θα βγουν στον αέρα από Δευτέρα, θα υπάρχουν και κάποια νέα καινούργια γυρίσματα, που φρόντισε να κάνει ο Δημήτρης, μόλις ενημερώθηκε πως η εκπομπή θα ενταχθεί στο late night πρόγραμμα του καναλιού.

Γυρίσματα τα οποία έγιναν και σην Αθήνα αλλά κι εκτός, φτάνοντας μέχρι Νάξο!!! Έτσι για να μυρίσει πιο έντονα καλοκαίρι…

Κατά τα άλλα; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένει κανονικά στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και πρέπει να γίνουν κάποια ραντεβού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου, Γιάννη Λάτσιο, για να οριστικοποιηθεί το που ακριβώς θα τον βρει η νέα τηλεοπτική χρονιά.

Read More

And More