Το “Σου-Κου” κάνει… πάρτυ! Μάθε το γιατί.

Γιορτάζει, γιορτάζει και το… φωνάζει η Μαρία Μπεκατώρου! Η΄μάλλον για να ακριβολογώ, δεν το φωνάζει απλώς, αλλά κάνει και πάρτυ. Τι πάρτυ; Κανονικό, κανονικότατο… Με μουσική, χορό, τραγούδι, κέφι… Τώρα θα μου πεις λατρεμένη πως η επόμενη ερώτησή σου είναι το τι… γιορτάζει! Σωστό κι αυτό, αν και αν έχει κανείς την διάθεση να περάσει ωραία, δεν είναι ανάγκη να γιορτάζει οπωσδήποτε κάτι συγκεκριμένο.

Παρόλα αυτά η Μαρία και θέλει να περάσει καλά και γιορτάζει και κάτι συγκεκριμένο. Η γνωστή παρουσιάστρια στήνει καλοκαιρινό πάρτυ αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1, προκειμένου με αυτό το τρόπο να μας αποχαιρετήσει, μιας και το “Σου-Κου” ρίχνει αυλαία.

Το πρωινάδικο του καναλιού του Αμαρουσίου σηκώνει άγκυρα και μας εύχεται “καλό καλοκαίρι”. Έτσι, οι δύο τελευταίες εκπομπές της σεζόν θα είναι γιορτινές! Τι ακριβώς θα δούμε;

Ξεκινώντας από αύριο Σάββατο, η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της υποδέχονται την Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλάει για τα πάντα και μοιράζεται μαζί μας τη μέχρι τώρα εμπειρία της από τη θέση του κριτή που έχει στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar”. Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ,όμως, και η ηθοποιός ,Άννα Παναγιωτοπούλου, σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, για την επαγγελματική της πορεία και την προσωπική της ζωή.
Την Κυριακή τώρα, την πόρτα του ΑΝΤ1 περνά ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης, τον οποίο θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στη νέα θεατρική παράσταση ,«Ζορμπάς», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή που θα ανεβεί στο Θέατρο Βεάκη.
Και αμέσως μετά; Η Μαρία μαζί με τα… αγόρια της, αποχαιρετά τη σεζόν με ένα μεγάλο πάρτυ, στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει η Αποστολία Ζωή, η οποία θα τραγουδήσει ζωντανά στο πλατό του “Σου-Κου”!
Σε αυτό το πάρτυ φυσικά, είμαστε καλεσμένοι όλοι!!!!

Read More

And More