“Το Τατουάζ”: Δεν φαντάζεσαι τι ποσοστά τηλεθέασης χάρισε στον Alpha ο Ανδρέας Γεωργίου!

“Το Τατουάζ”! Η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας σειράς του Alpha έγινε… Και ήταν μία πρεμιέρα που απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας, περίμεναν με μεγάλη αγωνία. Βλέπεις λατρεμένη, στον Ανδρέα Γεωργίου ο Alpha αυτή τη σεζόν επένδυσε πολλά, για να μην σου πω τα πάντα.

Ο Alpha πετυχαίνοντας την μεταγραφή του καλαικαιριού και παίρνοντας στο δυναμικό του τους Ανδρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλη Νικολάου, επέλεξε και “στρατόπεδο”. Επέλεξε το να γυρίσει την πλάτη στα αγριάλιτι, τα οποία δυστυχώς επιστρέφουν με σαρωτικούς ρυθμούς στην ελληνική τηλεόραση. Επέλεξε να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία, ελπίζοντας να καταφέρει να κάνει την διαφορά και να κλέψει και τις εντυπώσεις και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Και χθες το “Τατουάζ” ήρθε και κατάφερε να κλέψει και τις εντυπώσης, αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης. Η ολοκαίνουργια σειρά του Alpha σημείωσε 33,7% και 36,6% στα νεανικά κοινά, χαρίζοντας στο κανάλι σήμερα πολλά, πλατιά χαμόγελα, από τις 7.00 το πρωί που βγήκε και το ραβασάκι της Nielsen.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στη πορεία να δούμε, το κατά πόσο το “Τατουάζ” θα τα καταφέρει να σημειώσει μία εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, έχοντας απέναντι το “Nomads” του ΑΝΤ1, που μετά το “Survivor” είναι αυτή τη σεζόν, ο νέος… τηλεοπτικός φόβος και τρόμος.

Προσωπικά; Ψηφίζω δαγκωτό, ελληνική μυθοπλασία!

Read More

And More