Το Top Chef βγήκε στον αέρα !

Της …κουτάλας έγινε απόψε στα κανάλια, μιας και Mega και ΑΝΤ1 έβγαλαν …μαχαίρια για τα μάτια της AGB ! Ναι, απόψε από την μία μεριά είχαμε το “Master Chef” και από την άλλη ; Την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου , “Top Chef” !

Επιτέλους το “Top Chef” βγήκε στον αέρα και δεν το λέω αυτό γιατί αδημονούσα για να το δω, αλλά γιατί πραγματικά βαρέθηκα όλες αυτές τις ημέρες να κάνουμε ατελείωτες συζητήσεις και σχόλια, για ένα πρόγραμμα που δεν είχε ξεκινήσει καν να μεταδίδεται !

Ο ΑΝΤ1 ,λοιπόν, μας σερβίρισε το “Τop Chef” μετά Βαίων και κλάδων και προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα !

Και πως να ενθουσιαστώ από την στιμγή που ένιωσα πως τρώω …ξανά ζεσταμένο φαγητό ; Συγνώμη, αλλά είδα να κάνει πρεμιέρα στον δέκτη μου ακόμα ένα …κουζινο-ριάλιτι ,ίδιο κι απαράλλαχτο με όλα όσα έχουν προηγηθεί !

Με άλλα λόγια; Μία από τα ίδια εντελώς ! Τόσο, που ώρες – ώρες πίστευα πως στο επόμενο πλάνο θα δω την Ευγενία Μανωλίδου ! Το ίδιο φυσικά μου συνέβη και με το “Μaster Chef” που αντί για τον Λευτέρη Λαζάρου ,νόμιζα κάποιες στιγμές πως θα πάρει τον λόγο ο Χριστόφορος Πέσκιας !

Η τηλεθέατρια σας μιλάω σε απόλυτη σύγχυση ! Και πως να την αποφύγεις την σύγχυση ,όταν γίνεται διακαναλικά του …
chef το πανηγύρι !

Κατά τα άλλα; Το “Τop Chef” όντως ήταν μία προσεγμένη παραγωγή ,όντως είχε μία αρκετά εντυπωσιακή εικόνα , μόνο που ο σκηνοθέτης θα πρέπει να κοιτάξει λιγάκι τον …ρυθμό, γιατί σε κάποιες φάσεις το πρόγραμμα, είχε και τις …κοιλιές του ! Και δεν ήταν απο το πολύ …φαί !

Οσο για τη Νάντια Μπουλέ; Ε, η συμμετοχή της στο πρόγραμμα δεν ήταν και για …χόρταση. Ο ρόλος της ήταν διεκπαιρεωτικός με πολύ συγκεκριμένα περιθώρια .

Και για να μην την αδικήσω, ακριβώς αυτό συμβαίνει και με την Ευγενία Μανωλίδου. Η Νάντια κατά τα άλλα ήταν συμπαθητική, είχε τον αέρα της σιγουριάς που σου δίνει το μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα ,κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες παρουσίασης , μόνο που έχει ακόμα μπροστά της δρόμο, μακρύ δρόμο για να καταφέρει να μας πείσει στον ρόλο της βασικής παρουσιάστριας.

Ναι μεν στάθηκε στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων , όμως , η παρουσία της δεν είχε αυτό το …κάτι, που όταν ο άλλος το έχει δεν κρύβεται με τίποτα, ακόμα κι αν τον βάλεις να εκφωνήσει μονόλεπτο δελτίο ειδήσεων !

Της …λείπει το αλατο-πίπερο στον τρόπο της παρουσίασης και δεν αποκλείεται να καταφέρει να το βρει στην πορεία. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα την παρακολουθούμε …

Οταν τελειώνει το “Money Drop” βέβαια, γιατί εννοείται πως είχε μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον …

Δεν το λέω με κακία … Απλώς έχουμε …φλομώσει στο τσιγάρισμα !

Read More

And More