Το X Factor κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα!

Το “The X Factor”, το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε μια παραγωγή του σταθμού σε full High Definition.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης παίρνουν θέση και μας παρουσιάζουν τους πρώτους υποψήφιους που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Οι κριτές αναζήτησαν σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα τους πιο ταλαντούχους, παθιασμένους και φιλόδοξους τραγουδιστές.

Εκατοντάδες νέοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε live κοινό και στην κριτική επιτροπή διεκδικώντας μια θέση στα Live Shows.

Με τη στήριξη της λαμπερής Ευαγγελίας Αραβανή προσπάθησαν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.


Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να «κόψει» κάποιους από αυτούς, αφού οι περισσότεροι διέθεταν ιδιαίτερες φωνές, αλλά και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.

Οι Auditions θα προβληθούν σε επτά επεισόδια και ακολουθεί ένα επεισόδιο με το Bootcamp. Και τέλος πριν τα live, έρχονται -για πρώτη φορά- τρία επεισόδια με το περίφημο chair challenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση, όπου θα πρέπει να μείνουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους!


Και αμέσως μετά : Η μάχη αρχίζει …

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού: την παρουσίαση των live του επιτυχημένου μουσικού talent show “The X Factor”.

Λάβετε θέσεις: τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.00.

Read More

And More