Το “X-Factor” επιστρέφει στον ΑΝΤ1 !

Σιγά και μην οι Αντεννικοί, κατάφερναν τελικά να γυρίσουν την πλάτη τους στο “X-Factor” ! Σιγά και μην κατάφερναν να αντισταθούν στην απατηλή λάμψη ενός ριάλιτι, το οποίο όλοι γνωρίζουν καλά πως από αυτό μπορούν να κερδίσουν από συμπαθητικά, ως πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης !

Με άλλα λόγια; Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις των Αντεννικών πως φέτος δεν θα έχουν το “Χ” στο πρόγραμμά τους, το “Χ” από τον Οκτώβριο θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας. Μόνο που σας μιλάω τόση ώρα για το “X-Factor U.S”, δηλαδή, για το “X-Factor” των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο σχεδόν παράλληλα με την μετάδοσή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα αρχίσει να μεταδίδεται και μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού επειδή σχεδιάζουν το ελληνικό “X-Factor” να επιστρέψει κανονικά, κανονικότατα στο πρόγραμμά τους από του χρόνου, δηλαδή, από την σεζόν 2012-2013, είπαν να βγάλουν φέτος στον αέρα την Αμερικάνικη έκδοση, έτσι ώστε και το κανάλι, αλλά και ο κόσμος λέει, να μην χάσει την επαφή του με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προιόν.

Οσο για το ποιους θα δούμε στην κριτική επιτροπή του σόου; Μεταξύ άλλων τον Σάιμον Κάουελ και την Πόλα Αμπντούλ, ενώ οι οντισιόν για τον φετινό κύκλο επεισοδίων, έχουν γίνει στο Λος Αντζελες, το Μαιάμι, την Νέα Υόρκη, το Σιάτλ, το Σικάγο και στο Ντάλας.

Read More

And More