Το… αγκάθι στην νέα εκπομπή της Ελένης !

Κι ,όμως, ο φετινός τηλεοπτικός δρόμος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι στρωμένος μόνο με ρόδα, αλλά έχει και κάποια… αγκάθια ! Μπορεί το νέο τηλεοπτικό ταξίδι της Ελένης να ξεκίνησε με φόρα την περασμένη Δευτέρα και απ ΄ότι όλα δείχνουν αυτή την χρονιά πιθανότατα κανείς να μην μπορέσει να της πάρει την πρωτιά μέσα από τα χέρια ,όμως, παρόλα αυτά, ήδη, η Ελένη έχει να εντοπίσει ένα αγκάθι σε αυτή την νέα της τηλεοπτική προσπάθεια, το οποίο πρέπει λίαν συντόμως να δει πως θα το αντιμετωπίσει.

Ποιο είναι ,λοιπόν, το πρόβλημα με το οποίο έχει έρθει αντιμέτωπη τόσο η Ελένη, όσο και οι συνεργάτες της ; Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με το πάνελ της. Ναι, το καινούργιο πάνελ της Ελένης, δεν δείχνει να μπορεί να αποδώσει τα προσδοκώμενα… Μπορεί το πάνελ της νέας εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας να ήταν ένα από τα πράγματα εκείνα με τα οποία η ομάδα της να ασχολήθηκε πολύ για την δημιουργία του και το στήσιμό του, όμως, τα αποτελέσματα δεν τους δικαιώνουν. Δεν δικαιώνουν τις επιλογές τους.

Το φετινό νέο παρεάκι της Ελένης, ομολογουμένως είναι ότι πιο αντι-τηλεοπτικό έχουμε δει και το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουν να δέσουν μεταξύ τους με κανέναν τρόπο, μιας και είναι όλοι τους τόσο διαφορετικοί, αλλά και τόσο αντι-τηλεοπτικοί (και φυσικά όλα αυτά που σας λέω, εννοείται πως αφορούν στους νέους της παρέας…) . Οσο για την χημεία; Αυτή για να μας προκύψει, θα πρέπει να υπάρχουν πρώτα κάποια ενδείξεις τις οποίες για την ώρα δεν μπορεί κανείς να… εντοπίσει.

Μάλιστα, η αντι-τηλεοπτική εικόνα του πάνελ και η χημεία που δεν υπάρχει, είναι κάτι το οποίο έχει διαπιστωθεί και από την ομάδα της Ελένης και από το κανάλι και τώρα όλοι κοιτούν να δουν για το πως ακριβώς μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, ή πως μπορούν να το διορθώσουν, έτσι ώστε το πάνελ να μην… χαντακώσει την εκπομπή και την ίδια την Ελένη.

Ως γνωστόν η Ελένη είναι ένας άνθρωπος ο οποίος… εμπνεέεται από την υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα και ένα καλό παρεάκι μπορεί να την απογειώσει και να της φτιάξει το κέφι και όλη μέρα να μην πιάνεται, αλλά και να την ρίξει στα… Τάρταρα, με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της εκπομπής να μην μπορεί να ανέβει με τίποτα !

Ετσι, το θέμα “πάνελ” θα πρέπει άμεσα, πολύ άμεσα να αντιμετωπιστεί… Λέτε τις επόμενες μέρες να ΄χουμε… προσθαφαιρέσεις στον συνδυασμό; Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More