Το… “αγκάθι” στην συνεργασία Ζέτας – ΑΝΤ1 για το “Dancing” !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί, με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται εκτός “Dancing with the stars”, αφού οι μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν έχουν καρποφορήσει.

Μία είδηση, η οποία μάλιστα φούντωσε ακόμα περισσότερο, από την στιγμή και μετά που φιλοξενήθηκε και στην “Πρωινή Μελέτη”. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Ζέτα δεν έχει καταφέρει να δώσει τα χέρια με τους Αντεννικούς, παρά το γεγονός ότι όλοι θεωρούσαν κάτι παραπάνω από δεδομένη την συμμετοχή της στην νέα τηλεοπτική έκδοση του σόου.

Παρά τις άψογες σχέσεις που έχει η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια με το εν΄λόγω κανάλι, τα… εμπόδια στον νέο αυτό κύκλο των διαπραγματεύσεών τους, δεν άργησαν να εμφανιστούν. Ποιο είναι δε το “αγκάθι” στην συνεργασία τους ; Μα ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι από το οικονομικό !

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του “TLife”, ο μοναδικός λόγος που ο ΑΝΤ1 και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχουν καταφέρει για την ώρα να βρουν την χρυσή τομή στην συνεργασία τους, είναι ο οικονομικός παράγοντας και κανένας άλλος λόγος απ ΄όλους αυτούς που κυκλοφορούν και ακούγονται δεξιά και αριστερά, δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Το τι έχει ακουστεί δεν λέγεται… Μέχρι ότι η Ζέτα δεν ξέρει για το αν θα συμμετέχει φέτος στο “Dancing”, λόγω του… τηλεοπτικού της φλερτ με τον Γιάννη Λάτσιο ! Αστεία πράγματα, δηλαδή…

Το οικονομικό μόνο είναι ο καβγάς για το πάπλωμα ! Οπως καταλαβαίνετε, λόγω κρίσης οι Αντεννικοί πρότειναν “κούρεμα”
στις αποδοχές της Ζέτας, κάτι το οποίο άλλωστε είχε συμβεί και πέρσι, μιας και σύμφωνα πάντα με τις ίδια καλά πληροφορημένες πηγές, το περσινό “κούρεμα” της γνωστής παρουσιάστριας είχε αγγίξει το 20,0% !

Ετσι, ίσως η Ζέτα μετά την περσινή μείωση να μην περίμενε πως η διοίκηση του καναλιού θα της πρότεινε νέες… εκπτώσεις, γι ΄αυτό και έχει ζητήσει πίστωση χρόνου προκειμένου να αποφασίσει για το τι θα κάνει.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε, πως το “κούρεμα” που προτάθηκε στην Ζέτα, δεν είναι… θεαματικό και σε καμία περίπτωση… υποτιμητικό, αφού οι Αντεννικοί θέλουν να κρατήσουν την Ζέτα στο δυναμικό τους και την θεωρούν βασικότατο κομμάτι του “Dancing”, μιας και πιστεύουν πως έχει συνδυάσει το όνομά της με το συγκεκριμένο φορμά και πως η αποχώρησή της, σίγουρα θα τους στοίχιζε σε ποσοστά τηλεθέασης.

Ομως, κι από την άλλη μεριά, τα δεδομένα της εποχής και η σκληρή, οικονομική πραγματικότητα, δεν τους αφήνει περιθώρια για… γαλαντομίες άλλων εποχών !

Οπως και να ΄χει, το τι θα γίνει με την Ζέτα και τον ΑΝΤ1, θα αποφασιστεί το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μιας και αυτές τις ημέρες πρέπει να γυριστεί και το διαφημιστικό τρέιλερ του σόου, στο οποίο εννοείται πως πρέπει να συμμετέχει η παρουσιάστρια και αν δεν είναι η Ζέτα;

Φωτιά στα μπατζάκια των Αντεννικών, που θα πρέπει να βρουν καινούργια οικοδέσποινα σε χρόνο-ρεκόρ !

Read More

And More