Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μπ. Τσουκαλά προς τους τηλεθεατές. Γιατί κανείς δεν ξέρει αν το “Εχει Γούστο” θα ξανά βγει στον αέρα ;

Με έναν διαφορετικό και σίγουρα πιο μελαγχολικό τρόπο, αποχαιρέτισε σήμερα το απόγευμα η Μπήλιω Τσουκαλά τους τηλεθεατές… Η γνωστή δημοσιογράφος εμφανώς ταραγμένη και προβληματισμένη είπε το “αντίο” στους φίλους της εκπομπής της, μιας κανείς δεν ξέρει για το αν το “Εχει Γούστο” θα ξανά βγει στον αέρα μέσα από την ΕΡΤ !

Και αυτό γιατί; Γιατί στον αέρα μένουν ουσιαστικά από αύριο συνολικά τέσσερις εκπομπές της ΝΕΤ, οι οποίες σταματούν να προβάλλονται, μιας και οι συμβάσεις των παρουσιαστών τους, είχαν ημερομηνία λήξης 30 Νοεμβρίου και ουδείς γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι, για τους εκπομπάρχες και τους εργαζόμενους στις εκπομπές αυτές.

Ετσι ,λοιπόν, τόσο το “Εχει Γούστο”, όσο και το “Μένουμε Ελλάδα” με τον Γιώργο Αμυρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου, όσο και το “Η ζωή είναι αλλού”, όσο και “Η εποχή των εικόνων”, σταματούν να μεταδίδονται μέχρι νεοτέρας, δηλαδή, μέχρι να βρεθεί μία λύση και να αποφασιστεί το ποιο ακριβώς θα είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον !

Οσο για το τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια στο κλείσιμο της εκπομπής της ;

“Να είστε εκεί ! Πολλά φιλιά ! Προσέξτε τον εαυτό σας, σας χρειάζομαι !…”

Read More

And More