Το επτασφράγιστο μυστικό της Οπρα !

«Εκπληξη Οπρα! Ενας θεαματικός αποχαιρετισμός». Αυτός είναι ο τίτλος του φινάλε της πιο διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής παγκοσμίως, «Το σόου της Οπρα Γουίνφρεϊ». Με μία τελετή που θυμίζει ολίγον τον πριγκιπικό γάμο, καθότι η Οπρα είναι η βασίλισσα των τοκ σόου, η εκπομπή θα ρίξει αυλαία έπειτα από είκοσι πέντε χρόνια. Ομως, αυτήν τη φορά η Οπρα θα είναι αυτή που θα βρεθεί προ εκπλήξεων αντί των καλεσμένων, αφού η σκαλέτα της τελευταίας εκπομπής, καθώς και όλες οι λεπτομέρειες, οι καλεσμένοι και τα βίντεο, θα ετοιμαστούν από τους συνεργάτες της και η ίδια δεν θα έχει την παραμικρή ιδέα.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η τελευταία εκπομπή θα είναι ένας φόρος τιμής στην τηλεοπτική περσόνα που «άγγιξε» εκατομμύρια άτομα και συγκαταλέγεται στη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Ηδη την περασμένη εβδομάδα παρέλασαν από το πλατό φίλοι της παρουσιάστριας όπως η Αρίθα Φράνκλιν, η Μπιγιονσέ, ο Τζέιμι Φοξ, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Τζέρι Σέινφιλντ, η Χάλι Μπέρι, ο Γουίλ Σιθ, η Κουίν Λατίφα, η Μαντόνα, ο Στίβι Γουόντερ κ.ά. και μαγνητοσκοπήθηκαν τα εντυπωσιακά επεισόδια που βγήκαν στον αέρα χθες και σήμερα. Το σίγουρο είναι πως η τιμή των διαφημίσεων κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανέρχεται στο 1 εκατομ. και είναι το υψηλότερο που έχει ζητηθεί ποτέ.

Για το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο Τετάρτη οι φήμες γύρω από τους καλεσμένους οργιάζουν, ενώ ο αμερικανικός Τύπος «αγωνιά» να μάθει. Θα είναι ο Νέλσον Μαντέλα; Η μετενσάρκωση του Μάικλ Τζάκσον; Ο Θεός; Κανείς δεν ξέρει και όσοι ξέρουν το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Ομως, ακούγονται και πιο ψύχραιμες φωνές μες στη φρενίτιδα που έχει πιάσει τους Αμερικανούς λόγω του φινάλε της εκπομπής. Η «Χάφινγκτον Ποστ» γράφει πως θα συνεχίσει να γυρνά η Γη και ότι ο Ηλιος θα συνεχίσει να ανατέλλει και μετά το τέλος της εκπομπής.

Το πιο πιθανό είναι μετά τα δύο έξτραβαγκαντ επεισόδια, το τελευταίο θα είναι πιο σεμνό και προσωπικό με την Οπρα μόνο. Οσο για το ποιος θα αντικαταστήσει τη γυναίκα που κατάφερε να γίνει η πιο διάσημη με τη μεγαλύτερη επιρροή τηλεοπτική παρουσιάστρια, φημολογείται πως θα είναι ο Δρ Οζ, ο προστατευόμενος της Οπρα του οποίου η εκπομπή είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής.

Πηγή : Εθνος

Read More

And More