Το φλερτ της Αγγελικής Νικολούλη με τον ΣΚΑΙ, καλά κρατεί !

Το φλερτ της Αγγελικής Νικολούλη με τον ΣΚΑΙ, καλά κρατεί ! Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την στιγμή που ξεκίνησε η στενή πολιορκία της δημοσιογράφου από την διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου, όμως, η πολιορκία αυτή όχι μόνο δεν έχει… χαλαρώσει, αλλά όσο πάει και φουντώνει !

Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της γνωστής δημοσιογράφου, η Αγγελική σκέφτεται πολύ σοβαρά την νέα αυτή τηλεοπτική πρόταση που της χτύπησε την πόρτα και μάλιστα; Την αντιμετωπίζει και με θετική ματιά. Παρόλα αυτά, όπως κατάφερα να μάθω, η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης, δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές της αποφάσεις.

Και αυτό γιατί; Γιατί περιμένει να δει μέσα στον Μάρτιο το τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση του Alter και με την υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και στην συνέχεια θα ανάψει αν είναι, το πράσινο φως στο τούνελ του ΣΚΑΙ !

Η Αγγελική Νικολούλη έχει δηλώσει άλλωστε πολλές φορές “πως πρώτη πήγε στο Alter και τελευταία θα φύγει, μιας και θέλει να στηρίξει το κανάλι μέχρι τελευταία στιγμή” και η αλήθεια είναι πως ο λόγος της είναι… συμβόλαιο και κάτι παραπάνω, οπότε αν δεν λήξει πρώτα το θέμα με το κανάλι του Περιστερίου, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία περαιτέρω τηλεοπτική κίνηση.

Οπως και να ΄χει πάντως, οι συζητήσεις αυτές της Αγγελικής με τον ΣΚΑΙ, – σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πληροφορίες του “TLIFE” – , αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όπου και τότε θα δούμε για το αν θα έχουμε ένα νέο τηλεοπτικό συνοικέσιο, το οποίο θα κάνει την Αγγελική να επιστρέψει στα παλιά τηλεοπτικά της λημέρια.

Read More

And More