Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.07.2010 | 13:00

Το καλοκαιράκι φέρνει ...αλλαγή φρουράς στα δελτία ειδήσεων του Star !

Το καλοκαιράκι φέρνει ...αλλαγή φρουράς στα δελτία ειδήσεων του Star !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το καλοκαιρινό αεράκι φύσηξε κι έφερε πολλές αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μπορεί άλλοι να μένουν, άλλοι να φεύγουν, όμως, το ρεπορτάζ της σόου-μπιζ δεν σταματά στιγμή. Ετσι, το δημοσιογραφικό τιμ του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς παραμένει στις ...επάλξεις ! Είναι δυνατόν να περάσουμε αυτό το καλοκαίρι χωρίς τα ...καυτά ρεπορτάζ της παραλίας και χωρίς να μαθαίνουμε για το που κάνουν τις... απλωτές τους οι εγχώριοι stars ;

Ετσι, από 31 Ιουλίου οι δημοσιογράφοι - παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων του μεσημεριού (13:00), Θοδωρής Δρακάκης και του κεντρικού (19:45), Αιμίλιος Λιάτσος, θα λείπουν σε κανονική άδεια. Τα δελτία του μεσημεριού θα παρουσιάζουν οι Ράνια Τραγόμαλλου, Παναγιώτης Στάθης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Δήμητρα Καλφούντζου.
 
Οσο για το κεντρικό δελτίο ; Οι Ελεονώρα Μελέτη και Παναγιώτης Στάθης θα αναλάβουν την ειδησεογραφική σκυτάλη κάθε βράδυ και τα Σαββατοκύριακα οι Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Ιωάννα Βάσσου.
 
Τέλος , ο Αιμίλιος Λιάτσος και ο Θοδωρής Δρακάκης θα επανέλθουν στην οθόνη του Star παρουσιάζοντας τα δελτία τους από Δευτέρα 30 Αυγούστου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:19

Top 10