Το… καρδιοχτύπι της Φαίης για τα νούμερα! Εμ, είναι αλλιώς χωρίς τον Γιώργο…

Χτυποκάρδια όχι στα θρανία, αλλά στα τηλεοπτικά πλατό! Η Φαίη Σκορδά όπως είναι φυσικό έχει σήμερα από το πρωί μεγάλη αγωνία για το πως τα κατάφερε χθες χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα.

Ναι, η Φαίη έχει μεγάλη αγωνία για το πως την υποδέχθηκαν χθες οι τηλεθεατές που την είδαν για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια να τους καλημερίζει μόνη της! Και η αγωνία της αυτή έφτασε στο σημείο να… “ακουστεί” ακόμα και στον αέρα του “Πρωινού”!

Βλέπετε, σήμερα έχει υπάρξει προφανώς κάποιο τεχνικό πρόβλημα και τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν όλες οι εκπομπές και γενικότερα όλα τα προγράμματα των καναλιών, έχουν καθυστερήσει αρκετά να μας σταλούν από την Nielsen!

Ετσι, αντί να έχουμε τα νούμερα στα χέρια μας από τις 7.00 το πρωί, έχει φτάσει 11.00 και ακόμα τα περιμένουμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ώρα που το “Πρωινό” έφευγε για διαφημίσεις, να πιστέψει η Φαίη πως το μικρόφωνό της ήταν κλειστό και την ακούσουμε να λέει: “Τι έγινε παιδιά; Ηρθαν τα νούμερα”!

Χαλάρωσε Φαίη μας… Μόλις φτάσουν τα μαντάτα, αμέσως θα τα μάθεις!

Update: Τελικά τσάμπα το άγχος της ξανθιάς παρουσιάστριας, γιατί χθες ήταν η μέρα της. ΣΑΡΩΣΕ στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 37,9% στο σύνολο και 34,9% στα νεανικά, δυναμικά κοινά. Τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι, αν θα τα καταφέρει να διατηρήσει την… φόρα της πρεμιέρας και αφού πια έχει κοπάσει για τα καλά ο ντόρος σε σχέση με την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από την εκπομπή!

Read More

And More