Το μάθαμε κι αυτό για την Ελένη Μενεγάκη! Ας είναι καλά πρώην συνεργάτης της…

Ηταν ένας από τους πιο πιστούς της συνεργάτες… Ηταν ένας άνθρωπος που έμεινε στο πλευρό της για πολλά χρόνια… Ηταν ένας συνεργάτης της ο οποίος είχε την ευκαιρία να την ζήσει και μέσα στο πλατό, αλλά και εκτός, όταν οι κάμερες και τα φώτα έσβηναν.

Ετσι όπως ίσως φαντάζεσαι πάντα έχουν ενδιαφέρον τα λεγόμενά του για εκείνη την εποχή… Για την εποχή που ο Νίκος Νικόλιζας αναφέρεται στη στενή του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη. Σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου , “Φτιάξε Καφέ” και δήλωσε διάφορα πράγματα που είχαν ενδιαφέρον για την γαλανομάτα “μάγισσα” του Alpha. Τι είπε για τα έξι χρόνια της συνεργασίας τους από το 1996 μέχρι και το 2002;

«Ήμουν μαζί της στην εκπομπή από το 1996 έως το 2002… Ήμασταν μία ομάδα… Υπάρχει η εποχή προ Λάτσιου και μετά Λάτσιου. Όσοι την πρόλαβαν πριν τον γάμο και τις εγκυμοσύνες, η Ελένη ήταν η φίλη, βγαίναμε έξω μαζί, σουβλάκια, εστιατόρια, μετά λόγω της οικογένειας και λογικό είναι, απομακρυνθήκαμε… ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν πολύ καλός χαρακτήρας…. Μετά τον Λάτσιο έγινε πιο επαγγελματίας, ήταν πιο στυγνά τα πράγματα, ήταν πιο αυστηρή… Έριξε το βάρος στη δουλειά. Η Ελένη είναι η μοναδική σταρ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικόλιζας.

Read More

And More