Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή !

Μετά την θλιβερή ή για την ακρίβεια την τραγική τροπή που πήραν τα γεγονότα στο Alter και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι που δούλευαν στο κανάλι του Περιστερίου – είτε μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες – προσπαθούν να προχωρήσουν παρακάτω… Προσπαθούν να βρουν την δύναμη και να γυρίσουν την θλιβερή αυτή σελίδα της ζωής τους.

Η Σταματίνα ,λοιπόν, μετά την αιφνιδιαστική εξαφάνισή της από την μία μέρα στην άλλη από τους δέκτες μας και μοιραία από το τηλεοπτικό τοπίο, προσπαθεί κι αυτή να τα αφήσει όλα πίσω της και να πάει γι ΄άλλα ! Ετσι, αυτή την εποχή βρίσκεται σε διάφορες συζητήσεις, προκειμένου να δει το τι μπορεί να κάνει.

Αποτέλεσμα; Μετά την πρόταση που είχε και έχει ξεκινήσει καθημερινά εκπομπές στον “Ρυθμό” από τις 4.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 6.00 το απόγευμα, αυτές τις ημέρες ετοιμάζει ακόμα κάτι καινούργιο. Βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να μπει κι αυτή στην μεγάλη παρέα του διαδυκτίου, ξεκινώντας να αρθογραφεί και να κάνει κάποιες συνεντεύξεις σε γνωστό site.

Κατά τα άλλα; Οι επαφές της και οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1, συνεχίζονται μήπως και ενόψει καλοκαιριού ή νέας σεζόν βρεθεί κάποια… φόρμουλα συνεργασίας.

Read More

And More