Το θρίλερ για τους εργαζόμενους του Alter συνεχίζεται… Τι αποκαλύπτει ο Κώστας Χαρδαβέλλας ;

Στις 6 σήμερα το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος του Alter Κώστας Γιαννίκος έκανε την εξής δήλωση στον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Alter:

1. Από αύριο το μεσημέρι τις 2 θα καταβληθούν σε διάφορες τράπεζες το δώρο Πάσχα και μέρος των χρωστούμενων τριών μισθών, ούτως ώστε τη Μ.Παρασκευή κι όσοι δεν προλάβουν την Τρίτη και την Τετάρτη μετά το Πάσχα να πληρωθούν.

2. Ο κ.Γιαννίκος δήλωσε επίσης ότι μέχρι τις 4 και 5 Μαΐου θα έχουν εξοφληθεί και οι 4 μήνες (Γενάρης, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος) σε όλους τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού.

Κι ενώ αυτά έσπευδε να δηλώσει στον εκπρόσωπο των εργαζομένων ο Κώστας Γιαννίκος, την ίδια ώρα στο πρόγραμμα του Alter που εκπέμπει ο σταθμός περνούσε ένα κρόουλ που έλεγε τα εξής: « Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το Alter για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του.
Το πάρτι τελείωσε. Θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα”

Πληροφορίες του newsbomb.gr πάντως αναφέρουν ότι η περίφημη τελική συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ εκπρoσώπων των τραπεζών Marfin και Πειραιώς δεν είχε αποτέλεσμα .

Σε όλα αυτά που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα θα αποκαλυφθεί σε λιγότερο από ένα 24ωρο.
Κανονικά πρέπει τουλάχιστον το πρωί της Μ. Παρασκευής, κάποιοι από τους εργαζόμενους του Αlter να βρουν στους λογαριασμούς των τραπεζών τους κάποιο ποσό , σύμφωνα με τις υποσχέσεις Γιαννίκου. Αν όχι είναι φανερό ότι για μία ακόμα φορά καταβάλλεται προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος ώστε να υπάρξει κάποια λύση. Αλλά στην περίπτωση αυτή η αντίδραση των εργαζομένων θα είναι καταλυτική…

Κώστας Χαρδαβέλλας

Read More

And More