Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.03.2012 | 08:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τον πρώτο λόγο έχει απόψε το γέλιο στο Mega !

Τον πρώτο λόγο έχει απόψε το γέλιο στο Mega !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Πίσω στο σπίτι" :

Η Κατερίνα είναι έξαλλη μ' αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι της, δεν έχει καμία όρεξη να τα αντιμετωπίσει μόνη της και δίνει συγχωροχάρτι στον Ηλία. Η Αλεξάνδρα είναι έγκυος, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει αν θα κρατήσει το παιδί. Ο Ηλίας προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα ενώ το διαζύγιο βγαίνει όπου να 'ναι. Ο Δημήτρης από παρανόηση νομίζει  ότι έγκυος είναι 'Αννα.

Το  λέει στην 'Αντζελα η οποία γίνεται έξαλλη, του λέει ότι δεν θέλει να τον ξέρει και απαιτεί τα λεφτά που τους δάνεισε εδώ και τώρα. Η οικογένεια φτάνει στα όρια της πτώχευσης. Ο Ηλίας αποφασίζει να σώσει την οικογένειά του για άλλη μια φορά με οριστικό και τελεσίδικο τρόπο. Αποφασίζει να δολοφονήσει την 'Αντζελα. Παρά τις προειδοποιήσεις της Κατερίνας, ψάχνει να οργανώσει το τέλειο έγκλημα.

"Με λένε Βαγγέλη" (Ε) :

Στη λίστα του Βαγγέλη υπάρχουν πολλές πράξεις για τις οποίες ντρέπεται. Μια από αυτές είναι η κλοπή της Καντίνας του Παππού, της πιο καλής καντίνας για σάντουιτς στην περιοχή. Την έκλεψε και την έκρυψε μαζί με τον Ιορδάνη για 200 ευρώ που τους έδωσε ο ιδιοκτήτης ενός φαστφούντ που ήθελε την πελατεία.

Ο Βαγγέλης δίνει ξανά την καντίνα στον παππού προκειμένου να διορθωθεί η παλιά αδικία και σιγά σιγά οι πελάτες επιστρέφουν. Ο ιδιοκτήτης του φαστφούντ ενοχλείται και, για να μη χάσει την πελατεία του, πληρώνει ξανά τον Ιορδάνη να κάψει την καντίνα. Ο Βαγγέλης εξοργίζεται και αποφασίζει να διεκδικήσει αποζημίωση για λογαριασμό του παππού. 'Ομως είναι και ο ίδιος μπλεγμένος και αυτό περιπλέκει την κατάσταση...

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10