Βίκυ Καγιά: Τι γίνεται τελικά με την πολυσυζητημένη συνεργασία της με το Star;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του Star , “Shopping Star”. Και έχει προκληθεί ιδιαίτερος ντόρος, γιατί ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί από το κανάλι της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα, στη πορεία μπήκε στον… πάγο!

Βλέπεις, στη πορεία που το Star δεν τα κατάφερε να αποκτήσει μία από τις πολυπόθητες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου, κάποια πράγματα που αφορούν στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, της σεζόν 2016-2017 “πάγωσαν”. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που το Star δεν προχώρησε παρακάτω την παραγωγή του “The Voice”, την ώρα που έπαιζαν μέχρι και τα σχετικά τρέιλερ συμμετοχής στον αέρα.

Ετσι, ενώ είχε βγει κανονικό δελτίο Τύπου, ενώ είχει κλείσει η συμφωνία με την Βίκυ Καγιά για να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας, τα πάντα σταμάτησαν…

Ομως, τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα νέα δεδομένα, τα πράγματα αλλάζουν. Το “Shopping Star” θα βγει κανονικά στον αέρα από το κανάλι της κάτω Κηφισιάς. Και για του λόγου το αληθές; Από χθες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ που θα προηγηθεί της πρεμιέρας, ενώ από την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουν κανονικά και τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων.

Σύμφωνα με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, ο στόχος είναι το πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 10 Νοεμβρίου ή το αργότερο μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Οσο για την Βίκυ; Είναι περιχαρής που επιστρέφει στο τηλεοπτικό προσκήνιο και έχει απίστευτη όρεξη για δουλειά! Και για του λόγου το αληθές; Χθες η ίδια φρόντισε να ανεβάσει στα social media φωτογραφία από τα backstage του τρέιλερ…


Read More

And More