Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει στην “Μουρμούρα”!

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ηθοποιών που ο κόσμος τους έχει λατρέψει! Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ηθοποιών που είναι πραγματικά ταλαντούχοι και χαρισματικοί! Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ηθοποιών που δεν τους χαρίστηκε τίποτα και που τα πάντα κατάφεραν να τα κατακτήσουν με σκληρή δουλειά και μεγάλο κόπο.

Ο λόγος για τον υπέροχο Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έδωσε μία συνέντευξη εφ ΄όλης της ύλης στο “TV Εθνος”, όπου και ανάμεσα στα άλλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει το τι σκέφτεται να κάνει, σε περίπτωση που το λατρεμένο “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”, συνεχίσει και για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Alpha. Γιατί σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι διοικητικοί εκεί στην Κάντζα εννοείται πως θέλουν η “Μουρμούρα” να υπάρχει και του χρόνου στη ζωή μας!

– «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μία σειρά που έγινε λατρεία. Αλήθεια, τέσσερα χρόνια πριν μπορούσες να φανταστείς όλο αυτό που θα ακολουθούσε; Ολο αυτό το… τσουνάμι της επιτυχίας;
– Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος της επιτυχίας που μας περίμενε. Ομως, την πίστεψα αυτήν τη δουλειά από την πρώτη στιγμή. Ηταν μια δουλειά που είχε την αστεία ατάκα. Ηταν ευθύς εξαρχής μια δουλειά που είχε και την ατάκα και την κατάσταση. Ηταν μια απόλυτα φροντισμένη παραγωγή, είχε εξαιρετικούς συντελεστές, οπότε είχε όλα τα εχέγγυα για να πάει καλά.
– Πού πιστεύεις πως οφείλεται το γεγονός ότι η «Μουρμούρα» τέσσερα χρόνια μετά έχει καταφέρει να μη φθαρεί σε βάθος και να ξεπεράσει τα όποια σημάδια κόπωσης που κάποια στιγμή εμφάνισε;
– Ισως στο ότι είμαστε όλοι διαρκώς σε μία ετοιμότητα. Κανείς μας δεν θεωρεί πως… το ΄χει έτσι εύκολα και γρήγορα, χωρίς να έχει πρώτα δουλέψει. Αναμφισβήτητα και είναι αλλιώς τα πράγματα για μία σειρά την πρώτη σεζόν κι αλλιώς την τέταρτη.
– Ηδη συζητιέται η «Μουρμούρα» να πάει και του χρόνου…
– Και πολύ καλά θα κάνει (γέλια).
– Θα συνεχίσω τη… «Μουρμούρα», θέλει και ρώτημα (γέλια); Μα έτσι κι αλλιώς γιατί να μη συνεχιστεί η «Μουρμούρα»; Αν έχεις να κάνεις με μία δουλειά σωστά δομημένη και δέκα χρόνια μπορεί να είναι στον αέρα. Λίγες κωμωδίες του εξωτερικού μεταδίδονται για 10, 12 χρόνια; Αλλωστε υπάρχει και κάτι ακόμα που παίζει τεράστιο ρόλο σε ό,τι έχει να κάνει και με την επιτυχία, αλλά και με τη διάρκεια της «Μουρμούρας».
– Τι υπάρχει;
– Η ιστορία της «Μουρμούρας» εξελίσσεται με μία αυτοτέλεια. Ολα της τα επεισόδια είναι μοναδικά. Οπότε όλοι μπορούν να την παρακολουθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ακόμα κι αν δεν έχεις δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς τέσσερα χρόνια τώρα, μπορείς να γίνεις άνετα φανατικός της φίλος. Η «Μουρμούρα» είναι… στιγμιότυπα ζωής!

Read More

And More