“Βρέχει” πρεμιέρες! Μάθε πότε ξεκινούν τα αγαπημένα σου προγράμματα…

Oπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος η ιδιωτική τηλεόραση χορεύει σε ρυθμούς… πρεμιέρας. Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μετά την αδειοδότηση, κανείς δεν ξέρει αν έχουμε να κάνουμε με μία ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν, οι υπεύθυνοι των καναλιών αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά στην πρεμιέρα του προγράμματος της σεζόν 2016-’17. Τα κανάλια που τόσο αυτή όσο και την επόμενη εβδομάδα παίρνουν κι αυτά με την σειρά τους θέση… μάχης, είναι ο ΑΝΤ1και ο Alpha!
Ξεκινώντας από τον ΑΝΤ1, την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν θα μας πει η Φαίη Σκορδά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέσα από το ανανεωμένο «Πρωινό» της. Ενα «Πρωινό» που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα, μιας και δεν θα υπάρχει σε αυτό η ο Γιώργος Λιάγκας. Η Φαίη έχοντας δημιουργήσει μία καινούργια παρέα, η οποία θα αποτελείται από τους Θέμη Γεωργαντά, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Σάσα Σταμάτη, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά και όχι μόνο, θα προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι την ψήφο της προτίμησής μας, αυτή τη φορά, όμως, επιχειρώντας ένα… one-woman show!

Πρεμιέρα έχει στο κανάλι του Αμαρουσίου και η Μαρία Μπεκατώρου. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το «Σου-Κου» της μετακομίζει στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, προσπαθώντας να… αναστήσει την εδώ και χρόνια «πεθαμένη» μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1. Δίπλα της αυτή τη φορά θα έχει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και απ ΄ότι όλα δείχνουν και τον Χρήστο Νέζο.

Την… «κορδέλα» του νέου προγράμματος του Alpha θα κόψει την επόμενη Δευτέρα ποια άλλη; Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία με την «Ελένη» της κάθε μεσημέρι στη 1.00. Δίπλα της θα βρίσκονται οι νέοι της συνεργάτες, Κωνσταντίνα Κομμάτα (την γνωρίσαμε από τη σειρά «Οι συμμαθητές») και Γιώργος Τσούλης (μαγειρική), αλλά και οι παλιοί, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Τάσος Τεργιάκης, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιώργος Λιανός.

Εκτός, όμως, από τη «γαλανομάτα μάγισσα» του Alpha, πρεμιέρα στις 4.00 το απόγευμα της ίδια μέρας θα κάνουν και οι… «Ξαναδέστε τους». Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη με τη… συνδρομή της Μαίρης Συνατσάκη επιστρέφουν στην απογευματινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας, κάνοντας κάτι που ξέρουν καλά. Το «Δέστε τους» ή μάλλον το… «Ξαναδέστε τους». Το καρέ δε συμπληρώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα με την Τζώρτζια Παναγή, νεαρή παρουσιάστρια που μας έρχεται από την Κύπρο.

Αμέσως μετά το «Ξαναδέστε τους», στις 6.00 μ.μ. τη σκυτάλη του προγράμματος παίρνει ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος δεν έρχεται μόνος. Δεν έρχεται μόνος, γιατί έρχεται μαζί με τις… βαλίτσες του και δηλώνει πανέτοιμος να τα ξαναβάλει με τον… τραπεζίτη. Με άλλα λόγια το «Deal» είναι και πάλι εδώ και ετοιμάζεται να μοιράσει μέχρι και 60.000 ευρώ!

Πρόγραμμα Alpha χωρίς “Ελληνοφρένεια” γίνεται; Δεν γίνεται! Ετσι, ο «Τσολιάς» και η παρέα του επιστρέφουν από την επόμενη Δευτέρα.

Η τηλεοπτική αυλαία, όμως, θα ανοίξει και στο Σαββατοκύριακο του Alpha, όπου από τις 8 Οκτωβρίου θα βρίσκεται ξανά στον αέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», ενώ στις 8.00 το βράδυ θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας και ο Λάμπρος Φισφής με το «The Quizdom the show», του οποίου τα δύο μεγαλύτερα έπαθλα αγγίζουν επίσης τις 60.000 ευρώ.

Read More

And More