X Factor 2016: Όλα όσα θα δούμε στο 7ο επεισόδιο!

Το έβδομο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor” σε full High Definition έρχεται απόψε το βράδυ στις 10.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με το οποίο ολοκληρώνεται η διαδικασία των Auditions.

Η αίθουσα ακροάσεων γεμίζει με ταλέντα και αρκετές είναι οι φωνές που θα μαγέψουν κι απόψε το βράδυ. Νέοι που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να βρεθούν στα live του show δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα τους και τους στηρίζει στην προσπάθειά τους.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τους διαγωνιζόμενους που θα κεντρίσουν απόψε το βράδυ το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης, σ’ ένα επεισόδιο που έχει τα πάντα: χειροκροτήματα, δάκρυα και ευχάριστες στιγμές:

-«Ήταν τόσο αγνό αυτό που ακούσαμε… μου έκανε εντύπωση η παραδοσιακή ερμηνεία… το είπες με την ψυχούλα σου» θα πει η Πέγκυ Ζήνα στον 26χρονο φαντάρο που πήρε άδεια για να έρθει στο “The X Factor” και θα καταφέρει να αποσπάσει θετικές κριτικές από όλη την επιτροπή.

-Μια 19χρονη από τη Γεωργία πηγαίνει στο show με τον σύζυγό της και την 6 μηνών κορούλα τους και καταφέρνει να περάσει στην επόμενη φάση.

-Ενθουσιάζει με τη χροιά της φωνής του ο 19χρονος πρώην αθλητής του Tae Kwon Do. «Ξέρεις πόσο καλός είσαι;» θα τον ρωτήσει η Τάμτα, για να συνεχίσει: «Είσαι πάρα πάρα πολύ καλός. Ενθουσιάστηκα, έχεις τέλεια χροιά στη φωνή σου».

-«Νομίζω ότι “because of you” και άλλων παιδιών σαν εσένα τόσο ταλαντούχων καλά έκανε κι επέστρεψε το X Factor πίσω στην Ελλάδα», είναι τα λόγια που λέει ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια 18χρονη Ελληνοϊταλίδα διαγωνιζόμενη, που ερμηνεύει το “Because of you” της Kelly Clarckson.

-«Χαίρομαι που πετύχαμε το Θεό σε κέφια και ήταν τόσο σπάταλος μαζί σου και στα ‘δωσε όλα! Κοίταξε να το εκμεταλλευτείς σωστά», θα πει ο Θοδωρής Μαραντίνης σε μια 18χρονη διαγωνιζόμενη που μετά το ξενόγλωσσο τραγούδι θα ερμηνεύσει και το «Τζιβαέρι» της Γλυκερίας ακόμη πιο συγκλονιστικά. Όλοι οι κριτές θα σηκωθούν όρθιοι και θα τη χειροκροτήσουν.

Read More

And More