X Factor: Τα τραγούδια που θα ακούσουμε στο 3ο live

Το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως, το “The X Factor” έρχεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 21.15 στην οθόνη του ΣΚΑΪ, με τους δέκα φιναλίστ να διαγωνίζονται στο τρίτο live.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα υποδεχτεί στη σκηνή τους συμμετέχοντες του show, ενώ οι τέσσερις κριτές έχουν πλέον τον τελευταίο λόγο για τον διαγωνιζόμενο που θα αποχωρίσει από το live.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή ή αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου. Όλη την εβδομάδα δουλεύουν πυρετωδώς με τις ομάδες τους προκειμένου οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο τρίτο live είναι:

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ίαν Στρατής με το “Billie jean”, ο Αντώνης Φωκάς με το «Εξ’ αιτίας σου» (που έχει ερμηνεύσει: Νίκος Οικονομόπουλος), ο Ανδρέας Λέοντας με το «Θες» (που έχει ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος).

Από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Όπως παλιά» (που ερμηνεύει ο Βασίλης Καρράς), ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το «Πούλα με» (που ερμηνεύουν οι Πυξ Λαξ), η Νωαίνα με το “The show must go on” των Queen.

Από την ομάδα της Τάμτα: Η Χριστίνα Ζαντή με το “I who have nothing” του Ben e. King, η Τάνια Μπρεάζου με το “Crazy in love” της Beyonce, η Χριστιάνα Μπούνια με το “My Immortal” των Evanescence.

Από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη: οι Stereo Soul με το “Blurred lines” των Pharell, Robin Thicke.

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα «ανεβαίνουν» στα social media, αφού η ομάδα που ασχολείται με αυτά θα καταγράφει λεπτομερώς όλα τα μηνύματα, πολλά από τα οποία θα διαβάζει στον «αέρα».

Για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο πάρτι θα στηθεί στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου με το κοινό να ενθαρρύνει όλους όσοι ανεβαίνουν στη σκηνή να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες είναι , αφού όλοι μαζί τραγουδούν και χορεύουν στο ρυθμό του “The X Factor”.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 10 συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού. Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι. Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το “The X Factor”.

Ραντεβού στο τρίτο live με τους 10 συμμετέχοντες του “The X Factor” , την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Είστε έτοιμοι;

Read More

And More