X Factor: Τι θα δούμε στον ημιτελικό

Μία ημέρα απομένει πριν τον μεγάλο ημιτελικό! Την Παρασκευή το βράδυ οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι του “The X Factor” του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα «μονομαχήσουν» για να κατακτήσουν μια θέση στον τελικό!

Οι τέσσερις φιναλίστ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το βράδυ της Παρασκευής για ένα ακόμη live και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου. Για το ένατο live, τον ημιτελικό, οι τέσσερις κριτές Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης δούλεψαν εντατικά τρεις ημέρες. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει πλέον τον πήχη αρκετά ψηλά και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στο ένατο live τόσο τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και κριτής του show Πέγκυ Ζήνα θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Μου λείπεις» αλλά και άλλες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας το κέφι στο κατακόρυφο.

Στη σκηνή του “The X Factor” θ’ ανεβεί και η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου που θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι “Fiesta” σε χορογραφία της Chali Jennings, ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού το κοινό θα απολαύσει τους Otherview και REC, που θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια τους.

Η αγωνία των κριτών και των διαγωνιζόμενων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Το ένατο live θα δώσει σε τρεις φιναλίστ το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα Τάμτα μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ. Αν και το χρονικό περιθώριο που είχαν οι διαγωνιζόμενοι για το αυριανό live προκειμένου να προετοιμαστούν ήταν πολύ μικρό, παρ΄όλα αυτά οι τέσσερις φιναλίστ δούλεψαν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Oι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους on stage ενώ στο δεύτερο με δημοφιλείς καλλιτέχνες. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο ένατο live είναι:

Η Τάνια Μπρεάζου θα ερμηνεύσει: “Forever Young” , “Halo”, ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Ρόζα», οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “Thinking out loud” και ο Ίαν θα ερμηνεύσει το “Basket case”.

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τέσσερις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Τάνια Μπρεάζου με την Ευριδίκη θα ερμηνεύσουν το «Μίσημέ με», ο Ανδρέας Λέοντας με τον Βαλάντη το «Σ΄ ένα χαρτάκι έγραψα», οι Stereo Soul με την Έλενα Παπαρίζου το “Without you” mash up «Υπάρχει λόγος» και ο Ίαν με την Ινές Ζήκου το “Nessun Dorma”.


Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι τέσσερις συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τρεις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι.

Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το “The X Factor” και ποιος θα πάει στον μεγάλο τελικό.

Το επόμενο ραντεβού, όπου τέσσερις πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για τον ημιτελικό, το ένατο live του “The X Factor”, την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε full High Definition.

Είστε έτοιμοι;

Read More

And More