Χωρίς Ελένη μένει o Alpha! Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Μεσημέρι χωρίς Ελένη γίνεται; Μεσημέρι χωρίς Μενεγάκη γίνεται; Μωρέ δεν γίνεται, αλλά θα γίνει κι αυτό! Ναι, ο Alpha μένει χωρίς Ελένη!

Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί και τηλεοπτικά περίεργοι, όχι δεν εννοώ ότι ο Alpha και η Ελένη αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς τηλεοπτικούς δρόμους και ότι κάπου εδώ τελειώνει η μακρόχρονη και πολυσυζητημένη συνεργασία τους.

Εννοώ πως η Ελένη είπε να χαρεί με την ψυχή της το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και όχι την Δευτέρα δεν θα είναι στο πόστο της…

Καλά θα μου πεις αυτό το ξέραμε από χθες… Εννοείται! Μα δεν εννοώ και πάλι ότι δεν θα βρίσκεται στο πόστο της ζωντανά με live πρόγραμμα. Εννοώ πως δεν θα βρίσκεται στο πόστο της ούτε με γραμμένη, με μαγνητοσκοπημένη εκπομπή.

Αποφασίστηκε πως την Δευτέρα δεν χρειάζεται να παίξει Ελένη ούτε με νέα εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση. Άρα; Άρα την Δευτέρα δεν θα έχει καθόλου Ελένη!

Οσο για το ποιός αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να την αντικαταστήσει; Ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Ο Σπύρος θα είναι την Δευτέρα το μεσημέρι στη 1.00 νταν στους δέκτες μας με το ακούνητο, ακλόνητο και για όλες τις ώρες (απ ΄ότι φαίνεται) “Στην υγειά μας”!

Read More

And More