Χωρίς τον Κώστα Φραγκολιά το “Happy Day”! Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Όπως κάθε πρωί, έτσι και σήμερα το “Happy Day” ξεκίνησε και οι πάντες ήταν μες την καλή χαρά, την θετική ενέργεια και το κέφι! Οι πάντες εκτός από τον Κώστα Φραγκολιά! Και αυτό όχι γιατί δεν είχε διάθεση, ή γιατί είχε τα νεύρα του. Αλλά γιατί δεν ήταν εκεί… Δεν ήταν στο πλατό, δεν ήταν στο πλευρό της Σταματίνας…

Και επειδή διανύουμε πονηρούς τηλεοπτικούς καιρούς με πολλές ανακατατάξεις και στον Alpha και παντού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να διευκρινίσει τους λόγους που ο Κώστας Φραγκολιάς βρέθηκε εκτός και πολύ καλά έκανε.

Τι έχει συμβεί;

«Ποιος θα πάρει τη θέση του Κώστα Φραγκολιά; Που είναι; Μήπως εκδιώθει; Μήπως τον έφαγε η κλίκα;» δήλωσε με ένα πλατύ χαμόγελο η οικοδέσποινα της καθημερινής, πρωινής εκπομπής του Alpha και έσπευσε να συμπληρώσει: «Είναι σε αποστολή θα έχουμε ζωντανή σύνδεση, όχι δεν θα τον βγάζουμε στα λινκ, ούτε τον εκδιώξαμε, ούτε τον απομακρύναμε…»!
Συμπέρασμα; Η Σταματίνα… βλέπει Μενεγάκη και όχι μόνο αυτό,αλλά παρακολουθεί και με “κομμένη την ανάσα” τις ανακατατάξεις στην εκπομπή της… “Απόλυτης”!!!
Όχι, να τα λέμε κι αυτά…

Read More

And More