Χρ. Φερεντίνος : “Δεν μπορούν να με αναγκάσουν να κάνω το πρωινό…” !

“Δεν μπορούν να με αναγκάσουν να κάνω το πρωινό, αν δεν θέλω…”, αυτά φέρεται να λέει αυτές τις ημέρες ο Χρήστος Φερεντίνος στους πιο κοντινούς του ανθρώπους και σε γνωστούς που του τηλεφωνούν για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον ΑΝΤ1 για το πρωινό.

Ο χαρισματικός παρουσιαστής σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του “T-Life”, δεν διαψεύδει πως βρίσκεται σε στενό κλοιό πολιορκίας από τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου, προκειμένου από Οκτώβρη να αναλάβει μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη τα ηνία της ενιαίας πρωινής εκπομπής που ετοιμάζεται ,όπως επίσης και από την άλλη, δεν κρύβει και την αρνητική διάθεση που έχει απέναντι σε όλο αυτό.

Ναι, ο Χρήστος – για την ώρα τουλάχιστον – αντιστέκεται στην πρόταση αυτή του ΑΝΤ1, γιατί πιστεύει πως είναι και κάτι που δεν του ταιριάζει και πως επίσης γενικότερα δεν είναι του… στυλ του, το πρωινό, καθημερινό ξύπνημα.

Επιπλέον, τον ανησυχεί και το γεγονός ότι του προτείνεται μία εκπομπή η οποία λόγω της οικονομικής κρίσης θα έχει πετσοκομμένο μπάτζετ και έτσι πιστεύει πως και το “ναι” να πει, πως δεν θα μπορέσει μέσα σε αυτή την εκπομπή να δουλέψει έτσι όπως θα ήθελε και θα οραματιζόταν ο ίδιος και για τον Χρήστο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το να μπορεί να δουλεύει έτσι όπως θέλει, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο.

Βέβαια, απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εδώ στο “Τ-Life”, κάποια οριστική κουβέντα για την ώρα δεν έχει γίνει, ούτε έχει δοθεί από την πλευρά του Χρήστου Φερεντίνου κάποοια οριστική θετική ή αρνητική απάντηση. Το θέμα ακόμα συζητιέται, οπότε κι εμείς μπαίνουμε στην… αναμονή, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Πάντως, να αναφέρουμε έτσι για την ιστορία, πως μπορεί ο Χρήστος να το… φοβάται να κάνει την βουτιά στα πρωινά και να θεωρεί πιθανότατα πως αυτός ο τηλεοπτικός ρόλος δεν του ταιριάζει, όμως, εμείς πιστεύουμε πως με το ταμπεραμέντο που διαθέτει, μία χαρά θα μπορούσε να κρατήσει κι αυτόν τον ρόλο και μάλιστα; Σημειώνοντας και μεγάλη επιτυχία !

Κατά τα άλλα; Συγχρόνως με όλα αυτά, οι πληροφορίες θέλουν τον Χρήστο να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και για κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρότζεκτ το οποίο θα προορίζεται πιθανότατα είτε για την απογευματινή, είτε για την βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και το οποίο ενδιαφέρει εννοείται πολύ περισσότερο τον αγαπημένο παρουσιαστή.

Read More

And More