Ζέτα Μακρυπούλια: Τα “ομολόγησε” όλα! Ετοιμάσου για τρελό “Ρουκ-Ζουκ”…

Κάτι παραπάνω από… απαστράπτουσα ήταν χθες το βράδυ η Ζέτα Μακρυπούλια στο “Your Face Sounds Familiar”! Θα μου πεις λατρεμένη τι… παραπάνω από το απαστράπτουσα υπάρχει;

Υπάρχει το… “αποκαλυπτική”. Ναι, γιατί χθες το θέμα δεν ήταν το γεγονός ότι η Ζέτα ήταν μία κουκλάρα, αυτό το περιμέναμε. Αυτό που δεν περιμέναμε, ήταν το να αποφασίσει να προχωρήσει σε… αποκαλύψεις, κατά την διάρκεια του live. Και μάλιστα σε αποκαλύψεις που αφορούσαν στα επαγγελαματικά της!

Η Ζέτα ,λοιπόν, χθες αποφάσισε να επιβεβαιώσει όλα όσα είχαν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό και αφορούσαν στην νέα της συνεργασία με τον ΑΝΤ1, η οποία βρισκόταν στα σκαριά.

Όπως σου είχα γράψει, η Ζέτα επιστρέφει στα παλιά τηλεοπτικά της λημέρια, αναλαμβάνοντας λίαν συντόμως την παρουσίαση του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού “Ρουκ-Ζουκ”, στην καθημερινή ζώνη του ΑΝΤ1.

‘Ενα παιχνίδι το οποίο μάλιστα αρχικά ξεκίνησε να διεκδικεί το… “ριμέικ” του ο Alpha, αλλά στην συνέχεια το κανάλι της Κάντζας έκανε πίσω. Το “Ρουκ-Ζουκ” ,λοιπόν, επιστρέφει είναι γεγονός και επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1, με την Ζέτα Μακρυπούλια να αναλαμβάνει δράση!

Τι είπε ,όμως, και η ίδια χθες στην Μαρία Μπεκατώρου;

“…Υπάρχει κάτι πάρα πολύ ωραίο που ετοιμάζετε εδώ στον ΑΝΤ1…”, έκανε τον “πρόλογο” η Μαρία Μπεκατώρου και η Ζέτα Μακρυπούλια έσπευσε να αποκαλύψει τα εξής: “Ξεκινάμε σύντομα! Είναι ένα αγαπημένο μου -ελπίζω κι εσάς- παιχνίδι, το γνωστό σε όλους μας “Ρουκ Ζουκ”. Είμαι χαρούμενη γιατί είναι κάτι που και δεν έχω ξανακάνει και ένα παιχνίδι που μου άρεσε πάρα πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More