Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.11.2010 | 14:00

"Ζωή" - "Εδέμ" ...Τι θα δούμε σήμερα !

Ζωή - Εδέμ ...Τι θα δούμε σήμερα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ

Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στον Στέφανο ότι ο παππούς της Εριέττας πυροβόλησε τον βιολογικό της πατέρα. Γι' αυτό και την υιοθέτησε. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Μπέλλος χρησιμοποιεί τη Νταίζη, η ίδια ανησυχεί για τη ζωή της και ο Χρήστος την συμβουλεύει να μη δείξει πως ξέρει την αλήθεια.

Ο Λουκάς έχει καταλάβει το σχέδιο της Δάφνης και προσπαθεί να αφυπνίσει τον Νικόλα, αλλά ο Πέτρος τού λέει ότι δεν έχει αξία να του το πει, αφού αν δεν το νιώθει ο ίδιος, δεν θα πείσει ποτέ τη Δάφνη. Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση και αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια του Μπέλλου.

Τον παρακολουθεί και τον βλέπει να συναντιέται με τον Λευτέρη. Η Μελίτα προειδοποιεί την Εριέττα ότι θα διεκδικήσει τον Στέφανο και η Εριέττα τής δηλώνει ότι ο Στέφανος δεν είναι κτήμα της και είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.

Η ζωή της άλλης

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Ελπίδα: Χάρη στην παρέμβαση της Ξένιας, που την κατηγορεί ότι έχει σχέσεις με τον Χάρη, μαθαίνει ότι το συμβούλιο της σχολής αποφάσισε τελικά να διακόψει την υποτροφία της.

Η Ξένια συναντά την Ελπίδα και προσπαθεί να την εξαγοράσει για να αποσυρθεί από το διαγωνισμό μαγειρικής. Η Ελπίδα αρνείται. Η Κάτια αποφασίζει να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και αποκαλύπτει στον Μάνο, ότι ο Πέτρος όντως είναι ο πατέρας τους.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10