Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.12.2010 | 17:00

"Ζωή" και "Εδέμ"... Η συνέχεια !

Ζωή και Εδέμ... Η συνέχεια !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ

Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Πέτρο να πει τις αλήθειες που κρύβει, για να μην πληγωθούν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Λουκάς διαισθάνεται ότι θα έρθουν στο φως γεγονότα, αλλά η Νόρα τού θυμίζει ότι δεν είναι πια μαζί για να προστατεύσει ο ένας τον άλλον.

Η Μελίτα κάνει άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Στέφανο και εκείνος της λέει ότι, αν δεν τον εμπιστεύεται, καλύτερα να χωρίσουν. Ο Πέτρος τα βάζει με τον Στέφανο που δεν του μίλησε για την πληρωμή του μάρτυρα και του εξηγεί ότι χωρίς την κατάθεσή του, πολύ δύσκολα θα κερδίσουν τη δίκη.

Η Νταίζη υποψιάζεται, ότι ο Μπέλλος έστειλε τις φωτογραφίες στην Νόρα, γιατί θέλει να βάλει όλη την οικογένειά της φυλακή και να καρπωθεί την περιουσία τους. Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Λουκά να βρει τρόπο να κλείσει την πληγή που άνοιξε στη Νόρα. Στο δικαστήριο, η Νταίζη προσπαθεί να υπερασπιστεί την τιμή της μητέρας της...

H ζωή της άλλης

Ο Φάνης παίρνει τη Λίλιαν και πηγαίνουν εκδρομή στην επαρχία. 'Οταν φτάνουν σε ένα αγρόκτημα της εξηγεί τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής τους.

Η οικογένεια του Στέφανου κάνει ετοιμασίες για να τον υποδεχτεί. Ο Ανδρόνικος συνεχίζει τις διαδικτυακές επαφές του με τη Φωτεινή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει για ποιαν πρόκειται. Η Κάτια ζητάει απ' το Μάνο να τη βοηθήσει να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος κι αυτός της το υπόσχεται.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10