Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.12.2010 | 16:45

"Zωή" και "Εδέμ"... Τι θα δούμε σήμερα !

Zωή και Εδέμ... Τι θα δούμε σήμερα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ

Ο Λουκάς νιώθει ότι είναι εκτός παρέας και η Δάφνη προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν έχει δίκιο. Απλά, στο θέμα της δίκης, βρίσκονται στο πλευρό της Νόρας. Η Νταίζη, βλέποντας ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτα, αν πάρει διαζύγιο από τον Μπέλλο, αποφασίζει να τον σκοτώσει.

Ο Χρήστος, όμως, την εμποδίζει την τελευταία στιγμή. Ο Μπέλλος, από την πλευρά του, έχει τα δικά του σχέδια. 'Ετσι, αποφασίζει να ζητήσει δήθεν συγνώμη για τη συμπεριφορά του και ζητάει από την Νταίζη να γυρίσει σπίτι τους. Η Αντιγόνη υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους πραγματογνώμονες και οι δύο πλευρές αγωνιούν για τα αποτελέσματα. Τελικά, αποδεικνύεται ότι η Αντιγόνη πράγματι δεν μπορεί να πυροβολήσει.

Η Νόρα ανησυχεί ότι ίσως χαθεί η δίκη. Η παρέα εξακολουθεί να πιστεύει στην ενοχή της Αντιγόνης και στηρίζει τη Νόρα. Ο Λουκάς την επισκέπτεται και εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει οριστικά, άσχετα από το αποτέλεσμα της δίκης...

Η ζωή της άλλης

Η Κάτια αποφασίζει να ξεμπερδέψει το κουβάρι των σχέσεων της οικογένειας αλλά σκοντάφτει στην άρνηση όλων να αποκαλύψουν την αλήθεια. Η κλονισμένη υγεία του Στέφανου προβληματίζει και στεναχωρεί όσους τον αγαπούν, ανάμεσά τους και την Ελπίδα που ξεπερνά τις αναστολές της και τον συναντά στο νοσοκομείο.

O Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα το πρόβλημα υγείας του. Ο Φάνης αποφασίζει να υπερασπιστεί το κτήμα του κόντρα στα συμφέροντα των τοπικών παραγόντων...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 11:30

Top 10