Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.01.2011 | 17:45

"Zωή" και "Εδέμ"... Τι θα δούμε σήμερα !

Zωή και Εδέμ... Τι θα δούμε σήμερα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα μυστικά της Εδέμ

Η Μελίτα επισκέπτεται τον Στέφανο στις φυλακές και ο εκείνος της ζητάει να τον ξεχάσει και να συνεχίσει τη ζωή της. Η Μελίτα αρνείται να δεχτεί την απόφασή του και ο Στέφανος την παρακαλεί να μην τον ξαναεπισκεφθεί. Η Μελίτα είναι απαρηγόρητη και η Αμαλία τής εξηγεί ότι αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει την αγάπη του για εκείνη. Η Νταίζη περνάει στη δράση και "φυτεύει" κάμερες στο σπίτι του Λευτέρη, αποφασισμένη να εντοπίσει τα διαμάντια.

Παράλληλα, επισκέπτεται τον Χρήστο στη φυλακή και του εξηγεί ότι τα βάσανά του θα τελειώσουν πολύ σύντομα. Η Αντιγόνη δέχεται να παραχωρήσει την περιουσία της στην Νταίζη, αρκεί να αποφυλακίσει τον Στέφανο. Συνεργάσιμη δείχνει και η Εριέττα, που αποφασίζει να δώσει στη Νταίζη τους δύο οικογενειακούς πίνακες που είχε αγοράσει από τον Στέφανο, αρκεί να δει τις αποδείξεις που θα τον αθωώσουν. Η Δάφνη βγαίνει από το νοσοκομείο με αναπηρικό καροτσάκι και προσπαθεί να εγκλιματιστεί στην νέα πραγματικότητα, πεπεισμένη ότι δεν θα ξαναπερπατήσει.

Η ζωή της άλλης

Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια ότι η Κάτια αρχίζει να θυμάται ... Εκείνη του προτείνει να ενεργήσουν άμεσα. 'Ενας εκπρόσωπος από την εταιρεία πλησιάζει τον Φάνη για να του κάνει προσφορά για το αγρόκτημα. Η Ξένια βρίσκει το ημερολόγιο του Στέφανου και μπαίνει στον πειρασμό να το διαβάσει. Εκείνος απ' την άλλη προχωράει με το σχέδιό του να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μαίρη στεναχωριέται για τη σχέση της με την κόρη της και η Ελπίδα προσπαθεί να την ηρεμήσει.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10