Ζόζεφιν: Σιγά κουκλίτσα μου που σου φταίνε και οι δημοσιογράφοι…

Εντάξει, κατέληξα… Τους ψεκάζουνε… Δεν εξηγείται αλλιώς, ή μάλλον δεν εξηγούνται αλλιώς όλα όσα ακούν τα αυτάκια μας τις τελευταίες ημέρες και βλέπουν τα εκστασιασμένα ματάκια μας! Τους ψε-κά-ζου-νε…

Ποιούς; Ολους τους εγχώριους σταρ και κυρίως ανθυποστάρ, οι οποίοι αφού μπορεί να πουλήσουν μέχρι και την ψυχή τους στο διάβολο για λίγα λεπτά δημοσιότητας και αφού στέκονται αγέρωχοι ποζάροντας μέχρι τελικής πτώσεως μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα, – δίνοντας μία άλλη διάσταση στον όρο μπουρδολογία -, στην πορεία τους φταίνε για όλα πάντα οι κακοί δημοσιογράφοι.

Και μιας και τα λέω όλα αυτά, ξαφνικά ήρθε στο μυαλό μου μία κοπελίτσα, καλλιτέχνιδα είναι σου λέει και συγκεκριμένα τραγουδίστρια, η Ζόζεφιν! Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Το κοριτσάκι αυτό ,λοιπόν, το οποίο κατά τα άλλα είναι πανέμορφο και τρισχαριτωμένο έκανε τις προάλλες την παρακάτω δήλωση:

“Το πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια που έχω στη ντουλάπα μου στοιχίζουν 1.000 ευρώ. Ομως ένα τέτοιο ζευγάρι όλες μας δεν έχουμε στη ντουλάπα μας”;

Οπως φαντάζεσαι λατρεμένη έγινε με την παραπάνω ανεκδιήγητη δήλωση πανικός! Γιατί αν με ρωτάς, προσωπικά πιστεύω πως σε τέτοιες εποχές που ζούμε, όλοι στη ντουλάπα μας όχι μόνο δεν έχουμε παπούτσια των 1.000 ευρώ, αλλά με το ζόρι βρίσκεις μία ταλαιπωρημένη, δίχαλη σαγιονάρα από τα Jumbo. Η τιμή της; Ανεκτίμητη…

Ελα ,όμως, που η Ζόζεφιν βγήκε και πάλι βόλτα και συναντήθηκε ξανά-μανά με τους δημοσιογράφους; Ομως, αυτή τη φορά λέει ήταν έξαλλη γιατί οι κακοί δημοσιογράφοι είχαν κόψει στο μοντάζ όλα τα υπόλοιπα που είχε πει και είχαν κρατήσει μόνο την συγκεκριμένη τοποθέτηση-κόλαφο!

Ομως, ας πάμε να απολαύσουμε βήμα-βήμα τα όσα είπε έξαλλη και το έκανε χειρότερο…

“…Έγινε ολόκληρο θέμα. Εγώ είπα 100 χιλιάδες πράγματα, το κόψανε και είπαν μόνο αυτό. Καταρχήν, είπα ότι δεν ήταν φετινά, είπα “ένα από τα ζευγάρια που έχω” …”

Σωστά, γιατί το θέμα μας ήταν, αν το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν φετινό ή αν ήταν… περσινό. Κατά τα άλλα, όλα καλά…

“…Και είπα ότι ήταν δώρο από τη μαμά μου, αλλά το κόψατε…”

Επίσης, εννοείται πως στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, το θέμα είναι για το ποιος… πλήρωσε το μάρμαρο!

“…Έχω κι ένα κομμάτι στα 30 ευρώ, πάρτε και αυτό και παίξτε το. Είπα ότι είναι πολύ δύσκολες οι εποχές κι έχω πάρα πολλά έξοδα….”

Really; Εχετε κολλήσει κι εσείς… μνημόνιο; Αι στο καλό περνάει κρίση και ο πλανήτης τσιχλόφουσκα;

“…Όταν ανέφερα ότι έχω απλά ένα ζευγάρι δεν εννοούσα ότι πάω και χαλάω 1000 ευρώ κάθε μέρα και παίρνω παπούτσια. Μην τρελαθούμε….”

Οχι, μην τρελαθούμε, αυτό λέω κι εγώ… Δεν ξοδεύει και κάθε μέρα 1.000 ευρώ για παπούτσια το κορίτσι, μόνο όταν το επιβάλλει η περίσταση…

“…Τσαντίστηκα, γιατί μίλαγα και για τους πρόσφυγες και έλεγα πως πήγα να βοηθήσω και μετά άκουγα στην τηλεόραση ότι “χάλασε 1000 ευρώ” που δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα απλά ότι έχω ένα ζευγάρι που μου είχαν κάνει δώρο…”

Δεν πιστεύω να επισκεφθήκατε τους πρόσφυγες με αυτό το συγκεκριμένο δωδεκάποντο; Γιατί τώρα στα δύσκολα παίζει να το βάλουμε και ενέχυρο… Ανθρωποι είμαστε!

Οσο για το τι είπε για την θεική της ατάκα ότι “όλοι έχουμε από ένα τέτοιο ζευγάρι στη ντουλάπα μας”;

Γι ΄αυτό το σημείο δεν τοποθετήθηκε, γιατί εδώ δεν έφταιγαν οι κακοί δημοσιογράφοι…

Και γενικώς μετά απ ΄όλα αυτά, άσε μας κουκλίτσα μου που σου φταίνε οι δημοσιογράφοι… Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Α, και by the way σου λένε πραγματικά, στ ΄ αλήθεια τίποτα οι λέξεις… κρίση, μνημόνιο, μέτρα, λιτότητα, πόρκα μιζέρια;

Μπα, χλωμό το κόβω και… μπράβο σου!


Read More

And More