Φ. Σεργουλόπουλος: “Δε θα ήθελα να πω ποτέ ψέματα για την προσωπική μου ζωή”

Αναμφισβήτητα είναι μία χαρισματική προσωπικότητα… Αναμφισβήτητα είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα που εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, βρίσκεται στην τηλεοπτική ζωή μας και μας έχει χαρίσει μαζί με το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ μαζί με την… “Μαρία του” , όπως την αποκαλεί, πολλές, πολλές απολαυστικές στιγμές, στιγμές γεμάτες χιούμορ, γλύκα και σάτιρα…

Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος ,όμως, χθες το “Βράδυ” επέλεξε να μας αποκαλύψει μία άλλη πλευρά του εαυτού του και να τον δούμε σε μία εντελώς διαφορετική, τηλεοπτική… έκδοση ! Και για να ακριβολογώ, ο Φώτης αποφάσισε να μας δείξει μία πιο… προσωπική πλευρά του εαυτού του ! Ο γνωστός παρουσιαστής για πρώτη φορά, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο με απόλυτη ειλικρίνεια και με έναν απίστευτα αφοπλιστικό τρόπο, με έναν τρόπο που θύμιζε ορισμένες στιγμές πραγματικά αμερικάνικη τηλεόραση, για την προσωπική του ζωή και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και αντιλήψεις, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει στην ζωή του να μην έχει ταμπού, κολλήματα και… υπόγεια κόμπλεξ !

Τι δήλωσε ο Φώτης ;
«Δεν έχω πει ποτέ ψέματα για τη προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητα του θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν.

Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, “πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι”. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα».

Οσο για το τι είπε και για τους γονείς του;
«Οι γονείς μου και οι παρέες μου ήταν σ’ ένα κλίμα και με υποστήριζαν πάρα πολύ. Οι γονείς μου με αγαπάνε πάρα πολύ».

Επιτέλους γιατί έχουμε πραγματικά βαρεθεί τόσα χρόνια τις… γιαλαντζί δηλώσεις και τις… προκάτ συνεντεύξεις ,με τηλε-αστέρες που ουσιαστικά να μην μας λένε… τίποτα !

Read More

And More