Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Στις Κυκλάδες για το “Santorini Experience 2016”

Μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση λαμβάνει χώρα σε ένα από τα κυκλαδίτικα νησιά τα τελευταία 24ωρα. Πρόκειται για το “Santorini Experience 2016” στο οποίο συμμετέχουν και ορισμένα αγαπημένα μας πρόσωπα από το χώρο της showbiz αλλά και του αθλητισμού. Ανάμεσά τους και η Άννα Μπουσδούκου με τον σύντροφό της Σταύρο Ιωαννίδη.

Οι δύο δημοσιογράφοι πήραν μέρος στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης και το TLIFE τους “τσάκωσε” σε μία χαλαρή στιγμή!

Το πρωί του Σάββατο, δρομείς όλων των δυνατοτήτων είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στις εξαιρετικές διαδρομές των 5χλμ (τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα), 10 χλμ και 15 χλμ (συνολική θετική υψομετρική: 834 μ.) και είχαν θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της Καλντέρας και των οικισμών Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και της Οίας.

Στις διαδρομές συμμετείχε και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Χριστίνα Βραχάλη, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά αλλά και οι δικοί μας Τίμος Κουρεμένος και Εβίτα Τσιλοχρήστου.

Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες στο αγώνισμα της κολύμβησης θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στη μοναδική κολυμβητική διαδρομή του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ). Ανάμεσά τους και ο αργυρός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης.

Η φετινή διοργάνωση έχει μια πρωτοφανή διεθνή προβολή, καθώς το κανάλι FOX Sports της FOX Networks Group, θα μεταφέρει ως Official Broadcaster το sports documentary του «Santorini Experience», σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν.

Read More

And More