Αποκλειστικά στο TLIFE το trailer της νέας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε μέσα από τον ρόλο της στο “50 Shades of Grey”, η Dakota Johnson επιστρέφει με έναν “Οδηγό για Singles”. Πρόκειται για τη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Christian Ditter. Το “How to be single” είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Liz Tuccillo, σεναριογράφου της ταινίας “He’s Just Not That Into You”, αλλά και επεισοδίων των “Sex and the City” και “Smash”.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά μπορείς να δεις αποκλειστικά μέσα από το TLIFE το trailer της!

Είναι η απάντηση στις σοκολατένιες καρδιές και τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα… και ένα date movie που δεν χρειάζεσαι το έτερον ήμισυ.

Πρωταγωνιστούν ακόμα οι Leslie Mann, Nicholas Braun, Damon Wayans Jr. ,Alison Brie, Rebel Wilson, Jason Mantzoukas, Anders Holm, Jake Lacy.

Λίγα λόγια για το story
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.

Read More

And More