Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στα μαλλιά, η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η νέα της αγάπη!

Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου. Τόσο στην προσωπική της ζωή αφού η σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πάει από το καλό στο καλύτερο όσο και στην επαγγελματική. Αυτό φαίνεται και στην εμφάνισή της αλλά και στην διάθεση να κάνει νέα πράγματα και αλλαγές. Μία από αυτές ήταν και το χρώμα στα μαλλιά της που αποφάσισε να είναι περισσότερο ξανθά.

Τα μαλλιά της άλλωστε είναι ένα από τα δυνατά της χαρακτηριστικά και ένας από τους λόγους που την επέλεξε και ο Τρύφωνας Σαμαράς να είναι ένα από τα κορίτσια του νέου ημερολογίου του. Η Αθηνά πόζαρε μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Αναστασία Περράκη και την Ευαγγελία Αραβανή σε ένα ιδιαίτερο concept.

Η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια του γνωστού hair stylist και σε αυτά του Φρέντυ Καλομπράτσο που επιμελήθηκε το make up και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. To TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και σου εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό.

Η Αθηνά μπορεί να μην είναι μοντέλο αλλά σίγουρα ξέρει να μαγνητίζει το φακό. Επίσης, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός να αναστατώνει τους λουόμενους στα καλοκαιρινά της μπάνια.

Βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού φροντίζει σε όλη τη διάρκεια του χρόνο να διατηρεί τη φόρμα της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει αποκτήσει και μία νέα αγάπη, την aerial yoga.

“Κάνω pilates και επειδή η δασκάλα μου κάνει και aerial yoga κάνουμε κάποια stitching και ασκήσεις. Δηλαδή ένα δύο μαθήματα έχω κάνει ουσιαστικά και αυτά όχι ολόκληρα. Αλλά επειδή εκείνη είχε δει την τούμπα μου στο Instagram με βάζει και κάνω διάφορα”, εξηγεί η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU.

Φυσικά, συνεχίζει να μας δείχνει συχνά τις επιδόσεις της στο συγκεκριμένο είδος yoga!

Read More

And More