Caroline de Souza: Mιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, τα σχέδια γάμου με τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο και την μόδα!

H Bραζιλιάνα σχεδιάστρια Caroline De Souza ήρθε στην Ελλάδα έχοντας τις βαλίτσες της γεμάτες με όνειρα και με το ταλέντο της στο σχέδιο κατάφερε να τα πραγματοποιήσει. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν μόνο στην επαγγελματική της ζωή αλλά και στην προσωπική της, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου είναι ζευγάρι και αρραβωνιασμένη με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Χήτο του νερού “Ζαγόρι” και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι για το οποίο η Caroline μιλά πρώτη φορά στο TLIFE. Η σχεδιάστρια έχει ακόμη μια κόρη την 10χρονη Αφροδίτη ενώ ο Βασίλης την οχτάχρονη Μαριλένα.

Η Caroline μας υποδέχτηκε στο ατελιέ της που βρίσκεται στην Γλυφάδα, πόζαρε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και μας μίλησε για την έμπνευσή της πάνω στο τελείωμα της συλλογής της Φθινόπωρο – Χειμώνας ’15 -’16.

Για λίγο καιρό ξέρουμε πως είχες φύγει με τον σύντροφό σου Βασίλη στα Γιάννενα. Πώς σου φάνηκε η αλλαγή και πώς βιώσατε τον προεκλογικό του αγώνα; “Η αλήθεια είναι πως δεν αλλάζω για πρώτη φορά μέρος διαμονής και είμαι πάντα ανοιχτή σε αποφάσεις που πιστεύω πως γίνονται για καλό. Όλο αυτό ήταν μια φανταστική εμπειρία και μου άρεσε πολύ που γνώρισα ανθρώπους όλων των ηλικιών, με τις συναντήσεις που κάναμε για τις εκλογές. Ο Βασίλης τα πήγε πολύ καλά, βγήκε πρώτος σε ψήφους στην έδρα του και ήμουν και είμαι πολύ υπερήφανη! Στην πολιτική όμως είναι πολύ δύσκολο να συμφωνείς με όλους και μετά την εξέλιξη των πραγμάτων (σ.σ υπήρξε διαγραφή του Βασίλη Χήτου από την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» την οποία έμαθε μέσα από τα media), αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα.”

Με τον Βασίλη Χήτο σε παλιότερη βραδινή έξοδο

Πότε επέστρεψες στην Αθήνα; “Πάνε οχτώ μήνες και νιώθω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση της ζωής μου!

Στην πατρίδα σου ταξιδεύεις συχνά; “Ναι, πηγαίνουμε κάθε χρόνο!

Τι σου λείπει; “Κυρίως η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, αλλά είναι τόσα πολλά τα χρόνια που λείπω, που έχω συμβιβαστεί με την ιδέα και είναι απόφασή μας να ζούμε στην Αθήνα. Είμαστε πολύ ανοιχτοί στις αλλαγές αλλά η Βραζιλία δεν είναι στο πρόγραμμά μας.”

Είδα φωτογραφίες από τη νέα σου κολεξιόν και το υπέροχο βίντεο και πραγματικά δείχνει υπέροχη και διαφορετική! Από πού προέρχεται η έμπνευσή σου; “Nομίζω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου! Η οικογένειά μου μεγαλώνει κι η παρέα μου επίσης! Είμαι έγκυος, διανύω τον τρίτο μήνα και νομίζω ότι από εκεί πηγάζει η εμπνευσή μου και η όρεξη για δημιουργία. Είμαι πολύ συγκεντρωμένη στην δουλειά μου κι ο Βασίλης με βοηθάει και είναι συνέχεια στο πλευρό μου και σε ό,τι αποφασίσω να κάνω. Η γνώμη του είναι πολύ σημαντική για μένα. Έχει τόσο πού την γνώση για την ίδρυση και την επέκταση μιας εταιρίας… Είναι μεγάλη εμπειρία να μαθαίνω από εκείνον.”

Δες το βίντεο της νέας της συλλογής σε συνεργασία με τον Κώστα Αυγούλη

Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ο χώρος της μόδας στην Ελλάδα; “Πολλές… Είναι πολύ δύσκολο να βρεις βιομηχανίες αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η εμπειρία που έχω, ευτυχώς με κάνει να μην έρχομαι αντιμέτωπη με δυσκολίες. Το μόνο εμπόδιο που συναντώ είναι οι πληρωμές. Αλλά αυτό δεν το συνατάς μόνο στον χώρο της μόδας αλλά παντού!”

Έχεις ακόμη μια κόρη; Πώς αντέδρασε όταν της το είπες; “Α, είναι πολύ χαρούμενη και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις έναν αδερφό ή μια αδερφή. Έχει πολύ καλές οικογενειακές βάσεις και όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνη!”

Κάνετε σχέδια γάμου; “Κάναμε ακόμη και πριν μάθουμε για την εγκκυμοσύνη! Αλλά το ακύρωσα γι’ αυτό τον χρόνο… Θα περιμένουμε τον επόμενο και αφού γεννηθεί το μωρό, γιατί πραγματικά θέλω να χαρώ το πάρτι του γάμου μας!”

Πώς αντιμετωπίζεις την οικονομική κρίση και τι συμβουλεύσεις τις υπόλοιπες γυναίκες επιχειρηματίες; “Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε όλη την δύναμε που έχουμε και που κρύβουμε μέσα μας! Να δουλέψουν σκληρά, γιατί μόνο οι δυνατές και σωστές επιχειρήσεις θα επιβιώσουν στην κρίση. Να προσπαθήσουν να είναι όσο πιο σωστές γίνεται σε όλα!

Ο σύντροφός σου είναι γνωστός στον χώρο των επιχειρήσεων. Εκμεταλλεύσαι τις γνώσεις του; “Είμαστε οικογένεια. Ο,τιδήποτε μπορεί να κάνει για να με βοηθήσει, θα το κάνει έχοντας ένα μεγάλο ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπό του και πάντα κρατώντας το χέρι μου!

Τι ονειρεύεσια για το μέλλον; “Είμαι από εκείνες που πάντα λένε πότε μην σταματάς να ονειρεύεσαι, έτσι ζω την κάθε στιγμή στο παρόν κι εξακολουθώ να κάνω όνειρα για το μέλλον. Έχουμε μεγάλα σχέδια για τις επιχειρήσεις μας και τα παιδιά μας. Αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας μας!”

Read More

And More