Ειρήνη Σκλήβα: Μιλάει για τη ζωή της 19 χρόνια μετά τη στέψη της και αποκαλύπτεται στο TLIFE!

Η Ειρήνη Σκλήβα εξακολουθεί να είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αφού καμμία άλλη Ελληνίδα δεν κατάφερε να “της πάρει” τον τίτλο της Μις Κόσμος! 19 χρόνια μετά την εκλογή της και μετά από μια πετυχημένη καριέρα στο modeling, η Ειρήνη αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την showbiz και να κάνει μια άλλη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα κοσμικά events!


Γνώρισε μετά από παρότρυνση μιας καλής της φίλης το Νίκο Χυδήρογλου και τον παντρεύτηκε, μετά από δυο χρόνια σχέσης. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το μεγάλωμα της κόρης τους και εδώ και αρκετά χρόνια άρχισε να γυμνάζεται. Εκτός από όμορφη είναι γλυκιά, θετικός άνθρωπος και πολύ συνεσταλμένη αφού όταν της ζητήσαμε συνέντευξη δίστασε λέγοντας πως αυτή την περίοδο δεν εργάζεται στο χώρο της showbiz…

Έχει όμως πολλά να πει και πλέον τώρα που μεγάλωσε η κόρης της θα ήθελε να κάνει κάτι αξιόλογο στην τηλεόραση. Η Μις Κόσμος 1996, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλάει στο TLIFE, για την καθημερινότητά της, τον πετυχημένο γάμο της, αλλά και για ποιο λόγο προτίμησε να μείνει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μας αποκάλυψε επίσης ότι δεν είναι από τις “τυχερές” που ότι κι αν τρώει δεν παχαίνει οπότε προσέχει και προσπαθεί να κάνει μια ισορροπημένη διατροφή


Μετά τον τίτλο της Μις Κόσμος δούλεψες με τεράστια επιτυχία ως μοντέλο. Mετά αποσύρθηκες, κάτι που ήταν δική σου επιλογή. Το μετάνιωσες ή είσαι ευχαριστημένη με αυτή την επιλογή σου;

“Η ενασχόληση μου με τον χώρο της μόδας ξεκίνησε πολλα χρόνια πριν απο τον τίτλο στις αρχές του ’90 όταν το μόντελινγκ βρίσκονταν στην ακμή του . Ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση … διότι έκρινα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω “αντίο” έχοντας ζήσει πολυ όμορφα πράγματα κ γεμάτη υπέροχες εμπειρίες!!! Θα τα ξανάκανα όλα έτσι όπως συνέβησαν απο την αρχή … Άλλωστε η πορεία μου δεν μου άφησε περιθώρια να δυσανασχετήσω και να μετανιώσω για κάτι.
Δες το βίντεο με την στέψη της ως “Μις Κόσμος 1996”

Δεν σου έλειψε όλα αυτά τα χρόνια ο χώρος της showbiz;

Όχι .Όλα αυτά που έζησα ήταν πολυ ωραία . Τώρα προχωράμε κ πάμε για αλλα!!! Ζω το σήμερα και το απολαμβάνω !
Εκτός από τη δουλειά σταμάτησες και τις κοσμικές εμφανίσεις. Σε ενοχλεί η δημοσιότητα δεν την απολαμβάνεις;
Δεν με ενοχλεί καθόλου … απλά στην ζωή μου πλέον υπάρχουν και αλλα ενδιαφέροντα πέραν της δημοσιότητας!

-Τι σκέφτεσαι για το μέλλον; Θα ήθελες να ασχοληθείς με την τηλεόραση ή το θέατρο; Να παρουσιάσεις ίσως μια εκπομπή;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για το μέλλον γιατί πιστεύω πως ο χρόνος έχει τη τάση να αλλάζει τα πράγματα όσο καλά κι αν τα έχουμε προγραμματίσει. Αν θεωρήσω ότι αυτό που μου προτείνεται είναι κάτι που μου ταιριάζει και είμαι σίγουρη ότι μπορώ να ανταπεξέλθω με αξιοπρέπεια γιατί όχι!

-Έχεις αφοσιωθεί εδώ και χρόνια στον δυσκολότερο αλλά και ομορφότερο ρόλο, αυτό της μητέρας . Πως είναι η καθημερινότητά σου;
Σε προσκαλώ να περάσεις ένα 24ωρο μαζί μου και μετά μπορείς να γράψεις οοοτι θες!!!
Ασχολείσαι με την πολιτική;
Ενημερώνομαι .
-Άγγιξε την οικογένειά σου η οικονομική κρίση;
Υπάρχει ελληνική οικογένεια που δεν την έχει αγγίξει αυτή η ατελείωτη οικονομική κρίση;

-Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Και φοβίες έχω και ανησυχίες.Εχω μάθει όμως να αντιμετωπίζω τα οποία θέματα – προβλήματα έρχονται με ψυχραιμία, χαμογελο και αισιοδοξία!

Είσαι παντρεμένη αρκετά χρόνια και ευτυχισμένη! Ποιο είναι το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο;
Γενικά οι ανθρώπινες σχεσεις είναι δύσκολες αλλα αν υπάρχει αγάπη σεβασμός και συνεργασία όλα μπορούν να λειτουργήσουν άψογα!

Ποια είναι η αγαπημένη σου παρουσιάστρια;
Υπάρχουν στοιχεία που θαυμάζω σε πολλές παρουσίες της τηλεόρασης .

Για το χώρο του modeling λέγονται πολλά. Ήρθες ποτέ αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις; Όπως να δεχθείς προτάσεις που δεν συμβάδιζαν με τα πιστεύω και το ήθος σου;

Αυτές οι “καταστάσεις” υπάρχουν σε πολλα επαγγέλματα … όλα είναι θέμα σωστών χειρισμών και να μην δίνεις δικαιώματα . Έκανα πάντα συνειδητές επιλογές με κριτήριο την ποιότητα και την εντιμότητα . Υπήρξαν προτάσεις τις οποίες αρνήθηκα … Δεν ήθελα να τις κάνω και απλά δεν τις έκανα . Προτίμησα τον δικό μου δρόμο να προχωρήσω. Για εμένα ήταν ο σωστός αν και πιο δύσκολος!

-Έκανες κάτι στη ζωή σου για το οποίο έχεις μετανιώσει;

Σε γενικές γραμμές ήμουν πολυ τυχερή με τις συνεργασιες μου … Για λάθος κινησεις όμως που όλοι μπορούμε κάποια στιγμή να κάνουμε δεν μετανιώνω γιατί και απο αυτές έχω μάθει πράγματα – έχω “διδαχθεί”!

Τι έχει πάντα μέσα το ψυγείο σου;

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά .

-Ποια διατροφή ακολουθείς και διατηρείσαι σε φόρμα; Γυμνάζεσαι;

Δυστυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που μπορούν να τρώνε ότι θέλουν χωρίς να παχαίνουν . Έτσι προσπαθώ να κρατώ τις ισορροπίες και μέτρο σε όλα… Προσπαθώ να γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα . Εδώ και έναν χρόνο ξεκίνησα t.r.x και συνεχίζω Pilates. Το γρήγορο περπάτημα που έχει μπει στη ζωή μου εδώ και αρκετά χρόνια!

Το beach volley είναι μια από τις αγάπες της


Λατρεύει τα σκυλιά της και διασκεδάζει με τα παιχνίδια τους


Φτιάχνει και υπέροχο σούσι!

Στα 15 της με τον Βλάσση Μπονάτσο. Φωτό Χρήστος Γεωργίου

Read More

And More