Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει στο TLIFE για το The Voice κι αποκαλύπτει γιατί έχει εκπλαγεί από Μουζουράκη – Μαραβέγια

Η Έλενα Παπαρίζου έχει γίνει μέλος της πιο αγαπημένης μας τηλεοπτικής παρέας. Το “The Voice of Greeceέχει καταφέρει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο των blind auditions να κερδίσει τους τηλεθεατές. Απόδειξη και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει. Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στους 4 coaches και την μεταξύ τους χημεία.

Κάτι που επιβεβαιώνει και η αγαπημένη τραγουδίστρια στο TLIFE, λίγo πριν ξεκινήσει η επόμενη φάση του talent show που είναι τα battles (σ.σ. το πρώτο επεισόδιο θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε).

Με την αφιλτράριστη ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζει και κατά τη διάρκεια του show και με μεγάλο ενθουσιασμό μας μιλά για τη συμμετοχή της στο The Voice. Ποιον coach θα διάλεγε αν πήγαινε ως διαγωνιζόμενη; Τι είναι αυτό που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο μέχρι στιγμής; Eίναι ο νικητής του show στη δική της ομάδα;

Με ποιο τραγούδι θα πήγαινες ως διαγωνιζόμενη στο The Voice of Greece;
Ωραία ερώτηση. Ίσως με κάποιο της Whitney Houston ή της Celine Dion, για παράδειγμα το “I will always love you” ή το “Just walk away”. Και είναι και τραγούδια τα οποία τα έχω τραγουδήσει πολλές φορές στην μέχρι τώρα καριέρα μου. Σίγουρα πάντως το τραγούδι θα ήταν μπαλάντα.

Ποιον coach θα διάλεγες από την τετράδα; Χωρίς να εξαιρείται από τον απάντηση ο εαυτός σου.
Δεν έχω απάντηση σε αυτό. Ο καθένας από τους τέσσερίς μας είναι διαφορετικός, και ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να προσφέρει κάτι χρήσιμο σε όποιον θα τον διάλεγε ως coach. Οφείλω να ομολογήσω πως ενώ γνωρίζω και εκτιμώ τον Σάκη πολλά χρόνια τώρα, καθώς γνωριζόμαστε από το ξεκίνημά μου, έχω εκπλαγεί από τον Κωστή και τον Πάνο, από τις γνώσεις τους, την ευγένειά τους, το χιούμορ τους, τη σεμνότητα και την ταπεινότητά τους αλλά και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν. Νιώθω πως έχω αποκτήσει ήδη δύο νέους φίλους, και είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτό.

Πιστεύεις ότι ο νικητής είναι στη δική σου ομάδα;
Όλοι θέλουμε να νικήσουμε, αλλά τουλάχιστον από την μεριά μου, δε θα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά υγιής συναγωνισμός. Όποιοι φτάσουν στο τέλος θα είναι νικητές, απλά ένας θα γυρίσει με τον τίτλο του “νικητή” στο σπίτι του. Το θέμα δεν είναι όμως το ποιος θα νικήσει, αλλά το κατά πόσο θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά με τις γνώσεις μας, να μάθουν πράγματα και να επιλέξουν αν θα τα εφαρμόσουν ή όχι στην πορεία και την καριέρα τους. Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι εκεί για τα παιδιά, ακόμα και όταν τελειώσει το show.

Εκτός από τη φωνή, τι άλλο χρειάζεται ένας τραγουδιστής για να φτάσει στην κορυφή;
Την κορυφή δεν την πιάνεις ποτέ. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Θα είμαστε για πάντα μαθητές, και ανάλογα με τις εμπειρίες μας μπορούμε να είμαστε από ένα σημείο κι έπειτα και δάσκαλοι. Το σημαντικό είναι να έχουμε συνέπεια, να είμαστε εργατικοί και πάνω απ’ όλα να αγαπάμε αυτό που κάνουμε, να μην το βλέπουμε μόνο σαν δουλειά. Να είναι το μεράκι μας, η ευχαρίστησή μας, είτε κάνουμε επιτυχία είτε όχι.

Τι είναι αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο στο show μέχρι στιγμής;
Το ότι βλέπω νέα παιδιά να αγαπάνε το τραγούδι, και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γίνουν καλύτεροι, και ταυτόχρονα να είναι έτοιμοι να δεχτούν τη συμβουλή. Είναι μαγεία αυτό για μένα, και έστω και ένα μικρό πραγματάκι να πάρει ο καθένας από μένα, για μένα αυτό θα είναι ευτυχία και ικανοποίηση.
Σαφώς βέβαια και δε θα μπορούσα να παραλείψω όλες αυτές τις αυθόρμητες στιγμές που έχουμε ζήσει μέχρι στιγμής στα γυρίσματα με τον Σάκη, τον Κωστή, τον Πάνο και τον Γιώργο. Γελάω πάρα πολύ, γιατί πραγματικά οι ατάκες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Έχουμε γίνει μια ωραία παρέα, και τους εκτιμώ και τους 4 απεριόριστα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More