Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν καθημερινά στην εκπομπή της!

Μπορεί σήμερα να κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Alpha για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο δεν αποκάλυπτε κάτι καινούργιο παρά μόνο όσα ξέραμε ως τώρα. Δηλαδή ότι ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου κι ότι επιστρέφει με αέρα ανανέωσης για το κοινό της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγραφε: Η «Ελένη» είναι παρέα, συνήθεια, σχέση ζωής. Κι όπως όλες οι παλιές φιλίες,ανανεώνεται. Προχωράει. Θέλει να εξελίσσεται. Να κινείται προς τα μπρός και να εξερευνά καινούργια πράγματα. Να κοιτάζει μέσα από αλλιώτικα «παράθυρα» το νέο τοπίο της ζωής μας. Αυτό θα κάνει φέτος.

Η «Ελένη» θα συνεχίσει να είναι το χαμόγελό σας, κάθε μεσημέρι. Η «Ελένη» βγαίνει στο δρόμο, μπαίνει στο σπίτι σας, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας.

Η «Ελένη» γίνεται καλύτερη, για να ζείτε καλύτερα μαζί. Έτσι κάνουν οι φίλοι… Η «Ελένη» επιστρέφει. Ραντεβού στις 2 Οκτωβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι…”

Ωστόσο το TLIFE, γνωρίζει τελικά τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν καθημερινά και που σχολιάζουν μαζί της τα θέματα της εκπομπής. Και μπορεί να διάβασες πρώτη εδώ, για το νεαρό παρουσιαστή Σπύρο Μαργαρίτη που θα βρίσκεται στην… Ελένη, αλλά στην ομάδα της έρχεται ένα άλλο καινούργιο πρόσωπο για την παρά της, η γνωστή δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Κράτα το

Ωστόσο, καθημερινά μαζί με την παρουσιάστρια, θα βλέπουμε επίσης τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που συνεχίζει κανονικά να βρίσκεται στην εκπομπή. Αυτό που έμεινε τώρα, αν και λίγες μέρες μόνο πριν από την πρεμιέρα, είναι να βρεθεί ο κατάλληλος σεφ για τις… ορέξεις της Ελένης.

Κράτα το

Read More

And More