Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η βραδινή έξοδος με τη Γρηγορία και η συγκινητική συνάντηση με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου! Φωτό και βίντεο

Μια βραδινή έξοδο με φίλους, που έκρυβε πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις, έζησε προχθές ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη απόλαυσε την τελευταία παράσταση της πετυχημένου θεατρικού έργου “Οικος Ευγηρείας, μαζί με την Γρηγορία και τον καλό του φίλο Νίκο Βασιλάκη.

Μετά την παράσταση συνάντησε στα καμαρίνια τους ηθοποιούς και ανάμεσα σ΄ αυτούς την Δέσποινα Στυλιανοπούλου η οποία ήταν καλή φίλη της Αλίκης και ξέρει το Γιάννη από μωρό.

Ο Γιάννης την αγαπάει πολύ και η Δέσποινα τον λατρεύει και μόλις μπήκε στο καμαρίνι της για να τη δεί συγκινήθηκε και τον έσφιξε με λαχτάρα στην αγκαλιά της!

Δες το συγκινητικό βίντεο του TLIFE

Ο Γιάννης συνομίλησε και με την Μαρία Ιωαννίδου και τον Ανέστη Βλάχο ενώ για αρκετή ώρα, αντάλλαξε απόψεις με τον πρόδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο θέατρο Mπροντγουέι για να παρακολουθήσει την παράσταση.


Με την Μαρία Ιωαννίδου

Με την Γρηγορία τον Ανέστη Βλάχο και τον Νίκο Βασιλάκη

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η φωτογραφία του Γιάννη στην φωτογραφία του πατέρα του Δημήτρης Παπαμιχαήλ που κοσμεί το φουαγιέ του θεάτρου

Read More

And More