Γιατί πετάνε μαχαίρια στον Ηλία Ψινάκη; Φωτογραφίες

Στο νέο αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Ψινάκης. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα επέλεξε το “Grilleria” για να δειπνήσει ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου παρέα με καλούς φίλους. Δεν είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, που επισκέπτεται το συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσει κάποια γαστρονομική δημιουργία βασισμένη στο κρέας.

Το εστιατόριο “κεντράρει” στο κρέας και έχει ήδη αγαπηθεί από τους κατοίκους των νοτίων προαστίων και όχι μόνο. Εκτός από το φαγητό του ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο, την ιδιαίτερη αισθητική του. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού ο γνωστός επιχειρηματίας Άρης Τερζόπουλος συνεργάζεται σε αυτό το νέο project με τον φίλο του και γνωστό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Σπύρο Σούλη, ο οποίος έχει αναλάβει και το ντεκόρ.

Στοιχεία της διακόσμησης είναι το μάρμαρο, το φυσικό ξύλο, τα μεταλλικά πλέγματα, τα μπαλταδάκια και τα μαχαίρια καρφωμένα στον τοίχο και με τα γλομπάκια να σχηματίζουν το όνομά του. Αυτά που φαίνεται πως έκαναν εντύπωση και στον Ηλία Ψινάκη.

Γνωστός για τις ανατρεπτικές του ιδέες και για τον αυθορμητισμό του, αποφάσισε μετά το γεύμα του να ποζάρει στον συγκεκριμένο τοίχο. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ζήτησε από τους σερβιτόρους να τον βοηθήσουν σε αυτή την αυτοσχέδια φωτογράφιση πετώντας του… μαχαίρια!

Πιθανότατα να είναι μία από τις επόμενες αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο instagram! Πάντως ήταν μια στιγμή που την χάρηκε πολύ και φυσικά έδειξε τις λήψεις στην υπόλοιπη παρέα του…

Read More

And More