Γιώργος Καπουτζίδης: Μας έκανε να υποκλιθούμε στην εμφάνισή του στον τελικό του The Voice

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας επιβεβαίωσε στον τελικό του talent show του ΣΚΑΙ αυτό που ήδη ξέραμε! Είναι ο ιδανικός παρουσιαστής για το The Voice. Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και να μας κάνει να υποκλιθούμε στο ταλέντο του.

Ο τρόπος που αντιμετώπισε τους διαγωνιζόμενους, τους κριτές αλλά κυρίως του τηλεθεατές του The Voice of Greece ήταν αυτό που τον ξεχώρισε από την αρχή!

“Το αντιμετωπίζουμε όλοι σαν ένα όμορφο μουσικό παιχνίδι. Όταν δίνεις στα πράγματα την αξία και τη σημασία που τους αναλογεί, έχεις πάντα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν τα περιφρονήσεις ή αν τα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα απ’ ότι πρέπει, θα αποτύχεις. Σεβόμαστε τον τηλεθεατή, σεβόμαστε τους διαγωνιζόμενους και σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Μας βλέπουν άνθρωποι που έχουν συσσωρεύσει την κούραση, τα νεύρα και την ένταση μιας ολόκληρης μέρας. Δε θα του σερβίρουμε λοιπόν επιπλέον νεύρα, και ένταση. Θα τους δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σκεφτείτε το σαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Όταν οι ομάδες, αντί για νεύρα και εντάσεις, βάζουν φαντασία και ευρηματικότητα στο παιχνίδι τους, βλέπεις ένα ωραίο θέαμα”, είχε δηλώσει στο TLIFE.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο TLIFE

Το χιούμορ του είναι σίγουρα ένα από τα πολύ δυνατά του όπλα! Στη φαρέτρα της επιτυχίας του όμως μπορούμε να βάλουμε και τις κομψές του εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του The Voice. Για τον τελικό μάλιστα, μας εξέπληξε ευχάριστα με την ενδυματολογική επιλογή του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, με την φίλη και ενδυματολόγο του, επέλεξαν ένα μπλε καρό κοστούμι που φέρει την υπογραφή του γνωστού και αγαπημένου σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis και το συνδύασε με καφέ γραβάτα και καφέ παπούτσια.


Με τον σχεδιαστή Spiros Stefanoudakis στα παρασκήνια του τελικού

Στον τελικό του show o Γιώργος Καπουτζίδης μας χάρισε μία από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές τρολάροντας τους 4 κριτές. Ο παρουσιαστής του The Voice τραγούδησε στον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια και τους έκανε να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Μαζί με αυτούς και τους τηλεθεατές, που παρέμειναν πιστοί για να απολαύσουν την κορύφωση του αγαπημένου τους talent show.

Read More

And More