Γιώργος Κατσινόπουλος: Όλα όσα δεν ξέρουμε για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και το ειδύλλιό του στο Nomads!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έχει ξεχωρίσει στο Nomads για το ήθος, την ευγένειά του, το χιούμορ του και τις ηγετικές του ικανότητες. Στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 απέδειξε ότι είναι ένας αρχηγός που στηρίζει την ομάδα του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Όταν βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα να διώξει έναν από τους παίκτες των Ωκεανών για να δώσει τη θέση του στον καινούργιο παίκτη εκείνος πήρε την δύσκολη απόφαση. Μπορεί αυτό να τους οδήγησε σε ήττα στα αγωνίσματα αλλά ο ίδιος υπερασπίστηκε την απόφασή του η οποία είχε ως στόχο να προστατεύσει τους συμπαίκτες του. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

Κάτι που δεν απέχει πολύ από την πραγματική του ζωή. Τον σεβασμό και εκτίμηση που του δείχνουν οι συμπαίκτες του στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες τον έχει εμπνεύσει και στους μαθητές του. Με το μόνιμο χαμόγελό του και το θετικό του χαρακτήρα έχει γίνει ο αγαπημένος “δάσκαλος”, όπως τoν αποκαλούν, των μικρών και των μεγάλων μαθητών του. Είναι ένας δίκαιος, αυθόρμητος κι ετοιμόλογος άνθρωπος που απεχθάνεται το ψέμα και την αχαριστία.

Με τρομερή εξειδίκευση στον τομέα των πολεμικών τεχνών και μεγάλη μεταδοτικότητα έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλο αριθμό -κάθε ηλικίας- μαθητευόμενων στο γυμναστήριο που διαθέτει στην Πεύκη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα social media των αποθεώνουν σε κάθε επεισόδιο ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πολλά fan club και το #KatsinoTeam έχει δώσει δυναμικό παρών. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ευγενής άμυλα σε συμπαίχτες και αντιπάλους αλλά και οι αθλητικές του επιδόσεις είναι αυτά που σχολιάζονται ιδιαίτερα σε κάθε post.

Στο παρελθόν συμμετείχε και στο μακροβιότερο μαχητικό show No Limits όπου έζησε και την πιο συγκινητική στιγμή της αγωνιστικής του καριέρας. Αγωνίστηκε μια μέρα αφού έχασε τον αγαπημένο του πατέρα δείχνοντας πως οι μαχητές αυτών των αθλημάτων δεν έχουν όρια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα είχε δηλώσει τότε

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος υπήρξε πάντα μαχητής. Μυήθηκε στην ηλικία των 9 ετών στην Μαχητική Τέχνη του Καράτε. Έχοντας στο ενεργητικό του το 2dan του Shotokan Karate και σειρά διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε τον επόμενο βήμα του στις Μαχητικές τέχνες εισβάλλοντας στον κόσμο του Brazilian Jiu Jitsu και του MMA(Mixed Martial Arts) το 1999, προσθέτοντας στο οπλοστάσιο του και το Muay Thai όπου κατέχει σε υψηλό βαθμό.

Ταξιδεύοντας στην Αμερική με Μέντορά του στο MMA τον πρωταθλητή UFC Pat Miletich και ανήκοντας στην ομάδα BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) του Renzo Gracie έλαβε μέρος σε αγώνες MMA(Ελλάδα-Ευρώπη-Αμερική και χάρισε στην Ελλάδα 3 Παγκόσμια Μετάλλια στο άθλημα του Grappling. Παράλληλα στέφθηκε συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής Ελλάδος στο Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο BJJ (Brazilian Jiu Jitsu).

Οι διακρίσεις του και οι συμμετοχές του στην Ευρώπη πολλές, περιλαμβάνοντας Πανευρωπαϊκά μετάλλια στην κατηγορία του στο άθλημα του BJJ – Grappling και την τιμητική του ένταξη και βράβευση το 2017στο Ευρωπαϊκό Hall Of Fame των Πολεμικών Τεχνών. Το 2017 ταξιδεύοντας στην Βραζιλία ενσωματώθηκε σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου στο BJJ. Tην GFTeam όπου του απονεμήθηκε η Μαύρη Ζώνη από τον ιδρυτή της ομάδας Master Julio Cesar.

Ένας εξαιρετικός μαχητής έχει αποδειχθεί και στο Nomads αλλά ταυτόχρονα μας έχει δείξει και την ανθρώπινη του πλευρά. Μία έκφανσή της είναι και τα συναισθήματα που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την συμπαίκτριά του Δήμητρα Φραντζή. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα διακριτικοί και χαμηλών τόνων αλλά όσο περνούν οι εβδομάδες γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η Δήμητρα είναι προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου κάτι που τους δίνει πολλά κοινά σημεία επαφής. Σπούδασε Νοσηλευτική και στη συνέχεια φοίτησε στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια και το διάβασμα και είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Επίσης, της αρέσουν οι άντρες παλαιάς κοπής που φλερτάρουν με ευγένεια και φαίνεται πως αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που την γοήτευσε στον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Κοινό σημείο αναφοράς είναι όμως και η Εύβοια αφού η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα ενώ ο Γιώργος πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Κάρυστο.

Είναι ένας μέρος που αποτελεί το ησυχαστήριο του και το επισκέπτεται όταν του το επιτρέπει το πρόγραμμά του. Η θάλασσα είναι αυτό που τον βοηθάει να βρει την ψυχική του ηρεμία και στον ελεύθερο χρόνο του αρέσει να κολυμπάει και να κάνει καταδύσεις ανάμεσα στις πολεμικές τέχνες, τον στίβο, τα αλεξίπτωτα και τον κλασικό αθλητισμό.

Η λατρεία του για τη θάλασσα με έναν συμπαντικό συγχρονισμό ενισχύθηκε και μέσα από το Nomads αφού βρίσκεται στην ομάδα των Νομάδων του Ωκεανού.

Read More

And More