Γωγώ Μαστροκώστα: Τα πέντε χρόνια συνεργασίας με την κουμπάρα της και η νέα συλλογή [pics]

Στην πιο δημιουργική της φάση βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα. Ετοιμάζει συνεχώς νέα πράγματα μαζί με την κουμπάρα της Σταλώ Ηλία και το απολαμβάνει ιδιαίτερα. Η συνεργασία τους τα τελευταία πέντε χρόνια της έχει δέσει ακόμα περισσότερο και έχει δώσει και στις δύο την ανάγκη να κάνουν ολοένα και πιο όμορφα πράγματα. Όπως για παράδειγμα η νέα τους συλλογή ρούχων.

Για τις ανάγκες της νέας κολεξιόν η Γωγώ ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου και φωτογραφήθηκε με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της. Άλλωστε ξέρει πως να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα μέσα από τις πόζες της. Κάποια από αυτά τα βλέπεις στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στο e-shop τους.

Κυριαρχεί το μαύρο βελούδο με λεπτομέρειες χρυσά κουμπιά και φαρδιές παντελόνες”, λέει στο TLIFE η Σταλώ που έχει την μεγαλύτερη εμπειρία στο δημιουργικό κομμάτι. Μία εμπειρία την οποία συνύασε με το επιχειρηματικό δαιμόνιο της Γωγώς και έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό brand.

Τα ρούχα τους είναι κομμάτια που και οι ίδιες επιλέγουν για τις καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις τους. Ο λόγος άλλωστε που η Γωγώ αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τη μόδα ήταν για να βρίσκει ρούχα που αρέσουν και σε εκείνη.

Της αρέσει να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και να μαθαίνει για τα χρώματα και τα υφάσματα που κυριαρχούν. Με αυτή τη βάση, μαζί με την κουμπάρα και κολλητή της, κάνουν τους συνδυασμούς προσθέτοντας τα δικά τους στοιχεία.

Read More

And More